bitcoin btc koers correlatie

Zo kun jij Bitcoin (BTC) verdienen terwijl je op vakantie gaat

Lolli is een samenwerking aangegaan met reisorganisatie Expedia. Lolli heeft een e-commerce platform waarmee je bitcoin (BTC) kunt verdienen door aankopen te doen bij hun partners. Je betaalt niets extra’s, maar ontvangt wel een beetje BTC bij een aankoop.

Bitcoin verdienen

Vanaf nu komen alle gebruikers van Lolli die een vakantie bij Expedia boeken dus in aanmerking een kleine vergoeding. Het is mogelijk dat je maar liefst 5% van je geld terug krijgt in Bitcoin.

Alex Adelman, de CEO van Lolli, vertelt dat hij er van overtuigd is dat op deze manier de adoptie van Bitcoin toeneemt. Hij zegt ook dat Expedia heel graag deel wilde nemen aan dit platform.

We zijn verheugd om een partnerschap met Expedia aan te kondigen. Onze gebruikers houden ervan om bitcoin te verdienen tijdens het reizen, en Expedia staat sinds de lancering hoog op het lijstje van onze klanten. Dit jaar zal Expedia miljoenen boekingen registreren.

Alex Adelman

Hij voegt er aan toe: “Reizigers belonen met bitcoin is een geweldige manier om de BTC te verspreiden en voor iedereen toegankelijker te maken. Op deze manier worden de klanten ook geïnformeerd over de kracht en het belang van bitcoin.”

Wil je Bitcoin kopen? Neem eens een kijkje bij Bitcoin Meester!

Gratis geld met Lolli

Lolli heeft in een relatief korte periode veel partners aan zich weten te binden. Alle Amerikanen alleen al geven bijna $10 miljard uit aan online aankopen tijdens een vakantieseizoen.

Als ze dat via Lolli en de juiste partners doen, dan kunnen zij wat extra satoshi’s verdienen.

Grote partijen als Groupon, Walmart en hotels.com maken al gebruik van de mogelijkheden van Lolli. Na het afrekenen krijg je een bedrag in satoshi’s in jouw wallet bijgeschreven. Sinds vorige maand hoort ook Alibaba in dit rijtje van partners.

Hoe werkt dit ‘gratis geld’ dan precies? Adelman geeft aan dat Lolli een klein percentage van elke aankoop krijgt. Dat wordt dan gedeeld met de gebruikers. Het is dus een marketingmachine voor bitcoin én voor bedrijven.

Een Walmart kan immers klanten overhalen tot een aankoop met een tekst als ‘verdien bitcoin met deze aankopen’. Een bijzonder concept dat voorlopig goed lijkt te werken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!