Bitcoin Journaal #21: bitcoin industrie opgeschud door nieuwe regels uit Den Haag

In de wereld van bitcoin (BTC) en andere cryptomunten is het nooit rustig. In de vorm van het wekelijkse ‘Bitcoin Journaal’ houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je kunt de podcast volgen op:

Wil je bitcoin kopen voor een voordelige prijs? Ga naar broker eToro!

Bitcoin Journaal #21: Haagse regels

Er was deze week weer genoeg om te bespreken. In de podcast praten we onder andere over de volgende onderwerpen:

Wat zijn de effecten van de aankomende regels voor de bitcoin industrie per 10 januari 2020? Wat gaan de banken en cryptobrokers en wat betekent dit voor jouw bitcoin?

In het eerste gedeelte van de podcast gaan we in op de gevolgen van de nieuwe regels. De betaal app Bottle Pay sluit haar deuren omdat de ontwikkelaars principieel tegen het opslaan en delen van informatie van gebruikers zijn.

Andere bedrijven sluiten de deur omdat ze gewoonweg niet kúnnen voldoen aan de nieuwe eisen. Om de zaakjes goed op orde te hebben moet je investeren in mensen die dat voor jou als bedrijf doen. Dat kan flink in de kosten lopen.

Dat is met name een probleem voor de onderkant van de markt, voor bedrijven die net zijn gestart of gewoonweg geen bijzonder hoge omzet draaien.

Daarnaast bespreken we de nodige andere nieuwtjes zoals de bitcoin halving in 2020 en het opgraven van het lichaam van Gerard Cotten, de oprichter van wijlen exchange QuadrigaCX.

bitcoin meester

Podcast luisteren

Kortom, weer genoeg te bespreken en dat doen we dan ook in deze nieuwe podcast Bitcoin Journaal #21. Veel luisterplezier en vergeet ons niet te volgen om altijd up to date te blijven.

Vergeet ons ook vooral niet te volgen op je favoriete podcastplatform! Hieronder vind je de links naar Anchor en Youtube.

Anchor

YouTube

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!