Goedemorgen Bitcoin: nieuwsupdate van zaterdag 14 december

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,749.25.  Dat is 1.67% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0085 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $216,896,148,431.25 met een circulatie van 18,460,425 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Cryptobroker Knaken: ‘Bankwetgeving toepassen op cryptosector is zéér onverstandig’

We praten bij met Knaken uit Rotterdam, een relatief kleine cryptobroker in Nederland. Hoe staan zij in de nieuwe wet – en regelgeving?

Oprichter Vincent van der Sanden wil allereerst wat duidelijk maken over de transactiekosten die gebruikers gaan betalen. Door de nieuwe wetgeving gaan deze ongewenst stijgen, vindt Van der Sanden.

Lees het complete interview met Knaken

Volgens Silk Road-oprichter Ross Ulbricht gaat bitcoin naar $100.000 in 2020

‘De prijs van bitcoin (BTC) gaat in 2020 door de $100.000 dollargrens heen’. Was getekend: Ross Ulbricht, oprichter van de opgeheven zwarte markt Silk Road.

Ross Ulbricht doet in een serie blogposts een gewaagde prijsvoorspelling:een nieuw record vestigen. De prijs gaat door de $100.000 dollargrens. Aldus de oprichter van Silk Road, een opgeheven zwarte markt op het Dark Net.

Je bitcoins veilig opslaan, breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Deze Bitcoin Lightning Network app maakt chatten gemakkelijk

Whatsat laat je, net als bijvoorbeeld Whatsapp, berichten versturen. Whatsat regelt dit echter via het Lightning Network van bitcoin. Door deze toepassing is het mogelijk berichten te versturen waar niemand anders dan de verzend en ontvanger weet van heeft.

In de basis ziet de applicatie er niet erg gebruiksvriendelijk uit. Om dit te verhelpen werd er binnen de community flink geknutseld. Door het open karakter van bitcoin en het Lightning Network kan iedereen applicaties bouwen.

Interview Marc van der Chijs (deel 2): ‘Ik heb aanbod van CZ van Binance afgeslagen’

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!