Goedemorgen Bitcoin: nieuwsupdate van woensdag 25 december

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $6,297.18.  Dat is -5.14% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0159 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $115,183,998,959.16 met een circulatie van 18,291,362 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

bitcoin meester

Bitcoin en belastingaangifte 2019: alle tips & tricks op een rij

Altijd handig om precies te weten hoe het zit met de belastingaangifte. Na de jaarwisseling moet je weer het nodige opgeven bij de belastingdienst.

Ook je bitcoin horen bij je bezittingen, vergeet niet de waarde van je portfolio van 1 januari 2019 op te zoeken. En een extra tip: maak op 1 januari 2020 even een document aan waarin je het vast legt. Dat scheelt weer tijd in 2021!

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

YouTube verwijdert plots video’s over Bitcoin (BTC) en andere cryptomunten

YouTube verwijdert plots een aantal bitcoin gerelateerde video’s van kanalen. YouTubers trekken aan de bel en vragen om uitleg. Deze actie is niet aangekondigd en de richtlijnen zijn ook onduidelijk.

Met name video’s die prijs bespreken lijken een doelwit, maar ook andere content wordt verwijderd. Bij Bitcoin Magazine NL hebben we hier overigens (nog) geen last van.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!