Goedemorgen Bitcoin nieuwsupdate van vrijdag 3 januari

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $8,902.49.  Dat is 1.24% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0112 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $163,680,344,305.94 met een circulatie van 18,385,906 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin (BTC) viert 11e verjaardag, doe mee aan Proof-of-Keys

Het is vandaag exact 11 jaar geleden dat het allereerste block van bitcoin over de spreekwoordelijke toonbank ging. En deze dag gaat sinds vorig jaar ook in het teken van een ander event: Proof-of-Keys. Doe jij al mee?

Bitcoin of cryptovaluta kopen? Ga naar Plus500 en maak rendement!

bitcoin meester

Bitcoin knalt 2020 binnen: netwerk sterker dan ooit met hashrate record

Het netwerk van Bitcoin (BTC) heeft het eerste record van 2020 te pakken. Het netwerk heeft meer computerkracht dan ooit, de hash rate heeft een nieuw hoogtepunt bereikt.

Volgens data van blockchain.com en Coin Dance was de hashrate hoger dan ooit op de eerste dag van dit jaar.

De hashrate meet hoe krachtig de hardware is voor het minen van bitcoin. Hashrate geeft aan hoeveel keer de ‘hash-functie’ binnen een seconde kan worden berekend door mining hardware.

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Britse internetbank gaat ook Bitcoin (BTC) ondersteunen

Mark Hipperson, voormalig hoofd van technologie bij Barclays group en mede-oprichter van de Britse bang Starling, start een cryptobank genaamd Ziglu. Het kopen, verkopen en opslaan van cryptomunten is traks mogelijk via hun app.

Ziglu omschrijft zichzelf als een challenger bank. Zij willen de oude bankwereld doen wankelen en dat gaat vaak gepaard met andere keuzes. De bank van Hipperson accepteert alleen digitale accounts, fysiek geld kun je niet storten.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!