Goedemorgen Bitcoin: ‘Prijs van $100.000 niet ver weg door inflatie dollar’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $6,297.18.  Dat is -5.14% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0159 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $115,183,998,959.16 met een circulatie van 18,291,362 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

bitcoin meester

‘Bitcoin niet ver weg van $100.000 door inflatie van fiat valuta’, aldus Adam Back

Onder het mom van optimistische voorspellingen… Cypherpunk Adam Back vindt een bitcoin prijs van $100.000 een beetje voorzichtig. Doordat de dollar onderhevig is aan inflatie moet er volgens de oprichter van Blockstream wel een moment komen dat BTC richting $100.000 gaat.

Zo ver zijn we echter nog lang niet.

Voor Bitcoin (BTC) miners gaat lat vanaf dinsdag weer 8% omhoog

De moeilijkheid voor miners gaat aanstaande dinsdag weer flink stijgen. Door de toename in computerkracht van bitcoin miners wordt het moeilijker om een block te vinden. Zo probeert het protocol de gemiddelde tijd voor een block rond de 10 minuten te houden.

Hup Bitcoin Podcast met Boris van de Ven over anarchisme en gaming

In deze Hup Bitcoin Podcast praten we met Boris van de Ven. Co-host van De Bitcoin Show en een echte bitcoin maximalist. We praten over hoe hij een bitcoiner is geworden, maar ook over bijvoorbeeld de toekomst van bitcoi nbetalingen in Nederland.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!