Goedemorgen Bitcoin: Op welk nieuws reageert de prijs van BTC?

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,604.01.  Dat is -4.61% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0104 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $175,054,211,072.00 met een circulatie van 18,227,200 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin difficulty met stijging van 7.08% op nieuwe recordhoogte

De interesse in bitcoin mining zorgt voor nieuwe records. En dat zorgt ook voor de hoogste moeilijkheid ooit. Miners investeren miljoenen in datacentra om meer kans te maken op het vinden van een block.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

VN: ‘Ga niet naar crypto conferentie in Noord-Korea’

Vakantieplannen naar Nood-Korea? De Verenigde Naties raadt iedereen af om af te reizen naar de Koreaanse dictatuur. Een bezoekje van een Ethereum developer is hem duur komen te staan, hij wordt vervolgd omdat hij belangrijke kennis met een vijand van Amerika zou hebben gedeeld.

Virgil Griffith ging naar Nood-Korea om zijn kennis over cryptomunten en blockchains te delen. Het land zou hiermee sancties willen omzeilen.

Bitcoin prijs in 2019 beïnvloed door nieuws over China, Libra, Trump en Bakkt?

Op welk nieuws uit 2019 reageerde de prijs van bitcoin? BTC wordt vaak gezien als asset die zich nergens iets van aantrekt. Maar sommige evenementen lijken op zijn minst iets van invloed te hebben op de prijs.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!