Goedemorgen Bitcoin: Taproot weer een stapje dichterbij

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $6,614.62.  Dat is 4.75% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0151 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $121,048,782,933.94 met een circulatie van 18,300,187 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Deze twee Japanners stalen voor $710.000 aan Bitcoin (BTC)

Een oud-werknemer had nog toegang tot de fondsen van een beurs. Wat dachten hij en een online kennis van hem? Laten we 100 bitcoin stelen!

De twee Japanners hebben niet aan hun privacy gedacht en zijn opgepakt door de politie.

Bitcoin of cryptovaluta kopen? Ga naar Plus500 en maak rendement!

Bitcoin protocol weer stapje dichter bij Taproot en ‘smart contracts’

Taproot is weer een stapje dichterbij: het Bitcoin Improvement Proposal voor deze update aan het bitcoin protocol is ingediend.

Het doel van Taproot is ook om een extra laagje privacy aan de contracten te hangen door het smart contract op te splitsen. De meest complexe smart contracts zijn ook niet te onderscheiden zijn van een normale reguliere transactie die op de blockchain wordt verwerkt.

Bitcoin gaat volgens Tim Draper naar $250.000: ‘Millennials, kom in actie’

Volgens bitcoin bull Tim Draper moeten millennials maar naar één investering kijken: bitcoin. Draper zelf zit ook dik in bitcoin, dus zijn uitspraak kun je wel met een korreltje zout nemen.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!