Goedemorgen Bitcoin: ‘$790 miljoen aan cryptocurrency transacties op dark web’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $6,297.18.  Dat is -5.14% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0159 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $115,183,998,959.16 met een circulatie van 18,291,362 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

bitcoin meester

In deze Zwitserse stad kunnen inwoners hun belasting in bitcoin (BTC) aftikken

Belasting betalen is nooit leuk maar in het Zwiterse Zermatt is het wel iets interessanter geworden. Je kunt daar vanaf nu belasting betalen met BTC. Eerder ging de stad Zug al overstag, ook daar kun je de lokale belastingen betalen met bitcoin.

Een andere vraag is: wil je uberhaupt je belastingen met bitcoin betalen? Dat is voor een ieder om zelf te beantwoorden, maar het wordt op sommige plekken dus een optie.

Bitcoin of cryptovaluta kopen? Ga naar Plus500 en maak rendement!

‘Klein percentage transacties op dark web met Bitcoin (BTC)’

Op het dark web zou met zo’n $790 miljoen aan cryptocurrency’s betaald zijn. Dat is volgens de onderzoekers van Chainalysis slechts 0.08% van de totale handel op het verstopte internet.

Aankopen via het dark web hebben overigens niet altijd te maken met criminele goederen of diensten.

Bitcoin (BTC) opties van Bakkt slaan voorlopig niet aan

Bitcoin opties zijn een hot topic in de wereld van BTC. Steeds meer bedrijven komen met financiële producten gebaseerd op bitcoin. Bij de beurs Bakkt slaan de opties echter nog niet aan.

Bitcoin of cryptovaluta kopen? Ga naar StormGain en maak rendement!

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!