Goedemorgen Bitcoin: Grens van $10.000 voor het eerst doorbroken in 2020

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

''

BITCOIN (BTC) PRIJS DOOR MAGISCHE $10.000 GRENS!

Stiekem het belangrijkste nieuws van vorige week: de prijs van bitcoin brak de magische grens van $10.000 opnieuw. Bitcoin startte dit

'40 Duitse banken tonen interesse in Bitcoin (BTC) licentie'

Door nieuwe regels hebben Duitse banken wel oren naar het bieden van bitcoin services. Bedrijven mogen bitcoin benaderen als een aandeel. Dat betekent dat zij dezelfde diensten kunnen bieden voor bitcoiners als dat ze doen voor mensen geïnteresseerd in aandelen.

Kopen, verkopen maar ook handel kunnen de Duitse banken bieden.

In deze 8 landen is één munteenheid minder waard dan één satoshi

Een satoshi (0.00000001 BTC) is (nog lang?) geen euro waard. Maar in sommige delen van de wereld is de munteenheid inmiddels ingehaald door de kleinste eenheid van bitcoin.

De Venezolaanse Bolivar staat op 0.04 satoshi. Daarmee is de bolivar de slechtst presterende nationale valuta. Het land zelf verkeert dan ook in een diepe economische crisis.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...