Goedemorgen Bitcoin: $30 miljoen investering in BTC leenplatform

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,742.41.  Dat is 1.64% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0103 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $179,201,217,313.71 met een circulatie van 18,393,931 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin leenplatform BlockFi ontvangt $30 miljoen aan investeringen

De investeringen rondom het ecosysteem van bitcoin lopen langzaam aan op. Je kunt bij BlockFi jouw bitcoin stallen en daar rente voor ontvangen.

Het bedrijf heeft inmiddels honderden miljoenen aan assets in beheer. Maar vergeet niet: not your keys, not your bitcoin.

Amerikaanse minister wil bitcoin met stevige nieuwe regels reguleren

Overal ter wereld lijken overheden wakker geschud: ze moeten ‘iets’ met bitcoin. Een Amerikaanse minister wil strengere regels voor het gebruik en bezit van bitcoin in de Verenigde Staten.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Bitcoin Journaal: Coronavirus, Bitcoin Mining, Coin Mixers en Bombrieven Leggers

In onze wekelijkse podcast bespreken we het laatste bitcoin nieuws. In dit Bitcoin Journaal hebben we het over de invloed van het coronavirus op de bitcoin industrie in China, coin mixers en BTC als losgeld.

Kennisupdate Yieldt, Bitcoin Magazine NL e.a.

Donderdag 20 februari houdt cryptobelegger Yieldt hun eerste kennisavond. Tijdens dit event licht Yieldt haar beleggingsstrategie toe, geven diverse cryptodeskundigen een presentatie en gaan wij het gesprek aan met traditionele handelaren. Ook wij van Bitcoin Magazine NL zijn spreker op dit event.

Datum: 20 februari a.s.
Locatie: Hofplein 20, Rotterdam
Aanvang: 16.00 uur

Schrijf je gratis in door hieronder te klikken!

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!