Goedemorgen Bitcoin: $30 miljoen investering in BTC leenplatform

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 18,778.10USD. Dat is -5.61% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0053253526BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 359,486,277,574.54 met een circulatie van 19,143,912 aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin leenplatform BlockFi ontvangt $30 miljoen aan investeringen

De investeringen rondom het ecosysteem van bitcoin lopen langzaam aan op. Je kunt bij BlockFi jouw bitcoin stallen en daar rente voor ontvangen.

Het bedrijf heeft inmiddels honderden miljoenen aan assets in beheer. Maar vergeet niet: not your keys, not your bitcoin.

Amerikaanse minister wil bitcoin met stevige nieuwe regels reguleren

Overal ter wereld lijken overheden wakker geschud: ze moeten 'iets' met bitcoin. Een Amerikaanse minister wil strengere regels voor het gebruik en bezit van bitcoin in de Verenigde Staten.

Bitcoin Journaal: Coronavirus, Bitcoin Mining, Coin Mixers en Bombrieven Leggers

In onze wekelijkse podcast bespreken we het laatste bitcoin nieuws. In dit Bitcoin Journaal hebben we het over de invloed van het coronavirus op de bitcoin industrie in China, coin mixers en BTC als losgeld.

Kennisupdate Yieldt, Bitcoin Magazine NL e.a.

Donderdag 20 februari houdt cryptobelegger Yieldt hun eerste kennisavond. Tijdens dit event licht Yieldt haar beleggingsstrategie toe, geven diverse cryptodeskundigen een presentatie en gaan wij het gesprek aan met traditionele handelaren. Ook wij van Bitcoin Magazine NL zijn spreker op dit event.

Datum: 20 februari a.s.
Locatie: Hofplein 20, Rotterdam
Aanvang: 16.00 uur

Schrijf je gratis in door hieronder te klikken!

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...