Goedemorgen Bitcoin: Cryptobeurs haalt $28 miljoen binnen

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,156.13.  Dat is -2.69% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,734,025,545.03 met een circulatie van 18,428,531 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Dit Aziatische crypto handelshuis trekt $28 miljoen vers durfkapitaal aan

FOMO onder de VC’s? Het lijstje namen dat geld steekt in crypto handelshuis Amber is indrukwekkend. Bij een groot aantal investeerders wist de club uit Hongkong en Shenzhen 28 miljoen dollar aan vers durfkapitaal op te halen.

‘Huidig banksysteem is een scam’ aldus lid Europees Parlement in 2013

Oud nieuws, maar niet minder interessant. Een lid van het Europees Parlement deed in 2013 uit de doeken hoe hij dacht over het banksysteem. De toespraak van Godfrey Bloom kwam weer eens voorbij. Hij ging er een aantal jaar geleden met gestrekt been in.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

‘Bitcoin whales met 100 tot 1.000 BTC kopen steeds meer in’

Volgens een onderzoek van cryptobeurs Kraken zijn adressen met 100 tot 1.000 BTC de laatste tijd weer bezig om meer bitcoin te vergaren. De rijkere bitcoin adressen houden volgens de beurs dat hand nog ietwat op de knip.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!