Goedemorgen Bitcoin: Derivatenhandelaar verdient $9 miljoen in 5 minuten

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $6,253.89.  Dat is -2.84% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0160 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $114,439,851,809.43 met een circulatie van 18,298,987 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

‘Bitcoin daling levert handelaar $9 miljoen op binnen 5 minuten’

Een handelaar op bitcoin derivatenbeurs BitMEX profiteerde optimaal van de recente daling van bitcoin. BTC dook onder de $10.000. Dat leverde veel mensen verliezen op, maar een paar anderen konden weer wat extra geld bijschrijven.

Chilenen verhandelden vorige week voor $300 miljoen aan Bitcoin via LocalBitcoins

LocalBitcoins faciliteert peer-to-peer handel voor bitcoiners. In Zuid-Amerika nemen de volumes toe en Chili brak vorige week een record. Het is niet zo dat men massaal bitcoin inslaat, maar de interesse groeit.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

bitcoin meester

Cryptobeurs Bittrex verstuurt $480 miljoen aan Bitcoin voor $0.67

Bitcoin is uitermate geschikt voor het verplaatsen van grote sommen geld. Voor slechts enkele dollars kun je transacties van honderden miljoen het netwerk over sturen. Voor een bitcoin transactie maakt het namelijk niet uit hoe groot het bedrag is, een transactie is een transactie.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!