Goedemorgen Bitcoin: Binance weer online na ‘ongepland onderhoud’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,156.13.  Dat is -2.69% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,734,025,545.03 met een circulatie van 18,428,531 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin beurs Binance weer online na ‘ongepland onderhoud’

Cryptobeurs Binance ondervindt groeipijnen. Het bedrijf kan de toestroom van nieuwe leden en meer handelsvolume nauwelijks aan. Het platform moest zelfs een groot deel van hun services tijdelijk stoppen voor onderhoud.

Samsung blijft Bitcoin (BTC) ondersteunen met Galaxy S20

Samsung zet met hun Blockchain Keystore de ondersteuning voor bitcoin en andere cryptomunten voort op hun nieuwste model. Samsung is het grootste smartphone merk van de wereld. Elke Galaxy S20 zal worden geleverd met de app.

‘Bitcoin (BTC) transacties tot $200 belastingvrij’, wetsvoorstel in senaat van VS

Ook in Amerika denkt men na over de regels rondom BTC. Twee congresleden hebben een nieuw wetsvoorstel ingeleverd waardoor kleinere transacties niet meer belast hoeven te worden.

De Amerikaanse belastingdienst heeft in 2014 een beleid uitgerold waardoor alle bitcoin transacties officieel belastbaar zijn.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!