bitcoin BTC Twitter

Bitcoiners op Twitter: ‘We zijn onderweg naar $100.000 in 2021’

Bitcoin (BTC) is de grens van $10.000 gepasseerd. Bij dit soort mijlpalen horen een boel leuke kreten en toekomstbeelden. In dit artikel vind je een kleine greep uit het aanbod op bitcoin Twitter.

Wat denk jij van de toekomst van bitcoin? Laat het weten via Telegram.

Twitter

Neem, zoals altijd, de meningen van anderen op social media met een korreltje zout.

De Nederlandse bitcoin journalist Aaron van Wirdum haalt uit naar The New York Times. De Amerikaanse krant publiceerde een artikel genaamd Bitcoin Has Lost Steam. But Criminals Still Love It.

BTC lijkt echter aardig op stoom dit jaar.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Craig Wright claimt de bedenker van bitcoin te zijn. Voorlopig heeft de beste man echter nog nooit enig bewijs geleverd.

Wel heeft hij veel mooie praatjes. Hij is inmiddels verwikkeld in tal van rechtszaken en kan rekenen op veel gelach uit de hoek van bitcoiners. Ook bij deze stijging komt de Australiër hier niet onderuit.

 

Anthony Pompliano (Pomp) is naast podcaster en mede-oprichter van Morgan Creek Digital ook fervent twitteraar. Hij staat er om bekend bitcoin flink op te hypen via Twitter.

Pomp voorziet een prijs van $100.000 voor 2021.

Goed of slecht nieuws, meer aandacht voor bitcoin is uiteindelijk positief. Zie jij bitcoin ook als onvermijdelijke wereldmunt?

Rene Pickhardt is een data wetenschapper die zich bezighoudt met bitcoin. Hij is minder enthousiast dan de gemiddelde twitteraar: hij kijkt niet naar prijs: ”Ik geloof in de waardepropositie van bitcoin. Ik hoef dat niet in waarde uit te drukken, nu niet, morgen niet, nooit niet.”

Een kort uitstapje naar YouTube om af te sluiten:

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!