Goedemorgen Bitcoin: Wat doet BTC in een crisis?

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin (BTC) voor, tijdens en na een financiële crisis

Hoe bitcoin reageert op een crisis gaan we nu meemaken. Bitcoin werd geïntroduceerd toen de financiële crisis van 2008 in volle gang was. Nu voor het eerst in het bestaan van bitcoin bevinden we ons in een nieuwe (aanstaande) crisis.

Hoe reageert bitcoin?

Amerikaanse vrouw krijgt 13-jaar cel voor Bitcoin donaties aan ISIS

Bitcoin kun je vrij gebruiken, wie je ook bent en wat je motieven ook zijn. Dat betekent echter niet dat je ineens compleet anoniem bent en niet gepakt kunt worden. Een Amerikaanse vrouw moet 13 jaar brommen omdat zij voor $150.000 aan cryptovaluta richting ISIS stuurde.

Hoe worden Bitcoin (BTC) ontwikkelaars betaald?

Bitcoin is als open-source protocol afhankelijk van veelal vrijwilligers. Toch zijn er ook gelukkige developers die ondertussen worden gesteund door verschillende bedrijven uit de industrie.

Beurzen, maar ook bitcoin bedrijven die hun werknemers deels laten werken aan updates voor bitcoin.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!