Goedemorgen Bitcoin: Venezuela sluit alle banken

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin CoinJoin: Verbeter je privacy op het netwerk

Bitcoin transacties zijn makkelijk te volgen voor iedereen die een block explorer kan gebruiken. Om je privacy op het netwerk te verbeteren/waarborgen kun je samen met anderen je transacties bundelen om zo je transacties te anonimiseren.

Met een CoinJoin gooi je alle BTC samen in een mixer en maak je jouw transactie een stuk moeilijker te volgen.

Onderzoek: ‘Bitcoin (BTC) hodlers niet schuldig aan daling van 50%’

Het afgelopen jaar is het aantal bitcoin dat meer dan vijf jaar stil staat verder gegroeid. De mensen met ‘jongere’ bitcoin verplaatsen hun geld vaker bij een dalende prijs. Adressen met bitcoin jonger dan 6 maanden zijn het meest geneigd de boel te verkopen.

Venezuela sluit alle banken in land, handelsvolume Bitcoin (BTC) neemt toe

In Venezuela is er geen bank meer open. Mensen kunnen niet meer bij hun eigen geld. Het is niet zo dat men massaal aan bitcoin begint in Venezuela, maar het handelsvolume in het land nam wel flink toe.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!