Goedemorgen Bitcoin: ‘Bitcoindaling van 60% kwam niet door coronavirus’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,142.47.  Dat is 0.21% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,402,926,029.50 met een circulatie van 18,419,850 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

‘Bitcoin (BTC) daling van 60% kwam niet door coronavirus’, aldus Binance CEO

Changpeng Zhao, de CEO van Binance, is van mening dat het coronavirus slechts het laatste duwtje richting de afgrond was voor de financiële markten. De economie moet volgens hem dit soort klappen op kunnen vangen, ook met een gezondheidscrisis.

Interpol werkt samen met start-up om Bitcoin (BTC) transacties op dark web te volgen

Interpol gaat samenwerken met een Zuid-Koreaanse bedrijf. De data intelligence start-up S2W Lab heeft een database aangelegd waarmee beter in kaart kan worden gebracht hoe de lijntjes lopen op het dark web.

Ook bitcoin transacties liggen onder de loep.

Bitcoin investeren met strategie? ‘Stapsgewijs kopen (DCA) blijkt minder winstgevend’

Een beleggingsstrategie bedenken is altijd lastig. Je er aan houden ook. Een optie is dollar cost averaging, je koopt daarmee structureel een beetje bitcoin en creëert zo een gemiddeld aankoopprijs. Dat blijkt, lang niet altijd, de effectiefste strategie.

Wel is het een makkelijke manier om satoshi op te sparen.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!