Goedemorgen Bitcoin: 6 biljoen (!) dollar voor de Amerikaanse economie

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,142.47.  Dat is 0.21% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,402,926,029.50 met een circulatie van 18,419,850 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Noodpakket Amerika: $6.000.000.000.000. Bitcoin (BTC) lacht in vuistje?

De Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, is druk bezig om de economie van Amerika (en de wereld) van een boost te voorzien. En daar zijn in deze tijden (blijkbaar) extra dollars voor nodig.

Er lijkt geen einde aan te komen: het stimuleringspakketje bevat 6.000.000.000.000 nieuwe dollars.

4 Bitcoin (BTC) tips om je tijd thuis door te komen

Zit je thuis en verveel je je? Misschien een mooi excuus om je kennis over bitcoin te vergroten of om plaatselijke ondernemers te helpen. Luister een podcast, lees een boek of bouw een eigen bitcoin node.

Bitmain verkoopt alle nieuwe Bitcoin Antminer S19’s binnen 24 uur

Bitmain is een van de belangrijkste spelers in de wereld van bitcoin mining. Hun nieuwe mining hardware is populair in de industrie. Binnen een dag is hun aanbod verkocht aan geïnteresseerde ondernemers.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!