zhao-chanpeng binance bitcoin retail btc

Binance opent bitcoin mining pool met 0% fee

Gisteren heeft Binance hun eerste block gevonden en bitcoin transacties verwerkt. En nu kun je je aansluiten bij de mining pool. Om de boel te kickstarten vraagt Binance de eerste maand geen vergoeding voor miners die zich aansluiten bij de pool.

Inkomsten delen

Wanneer een mining pool een block vindt, worden de opbrengsten verdeeld onder de deelnemers. Bij Binance krijg je naar verhouding uitbetaald. Lever jij 10% van alle computerkracht? Dan krijg je 10% van de verdiende BTC.

Andere grote populaire pools zijn Poolin, AntPool, F2Pool en BTC.com.

Bitcoin mining pool verdeling volgens btc.com

Uitproberen

CEO Changpeng Zhao (aka CZ) belooft ‘de laagste fees’. Als je je aansluit bij een pool draag je (vaak) een bedrag af, Zhao zegt dus dat dit nergens anders goedkoper gaat zijn.

Dat is even afwachten hoe de services en deze organisatie precies worden uitgerold, Binance is alvast begonnen met minen.

Het lijkt er niet op dat Binance direct een van de grootste spelers in deze tak van sport wordt, maar met hun bereik en met hun hoge omzet zijn ze op termijn wel een speler om rekening mee te houden.

Changpeng Zhao via Twitter

Binance

Met Binance komt er opnieuw een grote (extra) speler in de bitcoin mining markt. De beurs kwam in 2017 razendsnel op, naast de handel in bitcoin en andere cryptovaluta breidt het bedrijf hun services steeds verder uit.

Binance kocht eerder deze maand een van de grootste crypto sites ter wereld: Binance gaf meer dan $300 miljoen uit voor CoinMarketCap. Ook zijn er nu bitcoin opties beschikbaar in de mobiele app.

CZ wil in zoveel mogelijk niches in de bitcoin markt actief zijn. En daar hoort ook een betaalkaart bij.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!