Goedemorgen Bitcoin: Europa onderzoekt regels rondom BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,273.50.  Dat is 0.25% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0108 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $170,937,841,269.50 met een circulatie van 18,432,937 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Europees Parlement wil onderzoek naar extra regels voor Bitcoin en crypto industrie

Bitcoin is gemaakt om (zoveel mogelijk) wereldwijde politiek te negeren. Toch is het voor beroepspolitici onmogelijk om tegenwoordig niet na te denken over regels en nieuwe wetten.

De bitcoin industrie en alles daaromheen zijn lastig te reguleren, het Europees Parlement doet onderzoek naar mogelijke extra regels.

Bitcoin betalen zónder internet. In Venezuela kun je BTC versturen met een SMS’je

Venezuela zit midden in een grote crisis. Er is lang niet altijd betrouwbaar internet. De beurs Criptolago probeert dit probleem te ondervangen met een bijzonder dienst: transacties doen middels een SMS’je.

Bitcoin prijzen in de hele wereld: goedkoop in Venezuela, 11% duurder in Argentinië

Op de grootste beurzen van de wereld is de prijs van bitcoin ongeveer gelijk. Maar per land en op bepaalde beurzen zijn natuurlijk wel prijsverschillen te zien. In Argentinië ligt de lokale prijs voor een BTC hoger dan in de rest van de wereld op dit moment.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!