Goedemorgen Bitcoin: Staatsschuld VS boven $24.000 miljard

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Amerikaanse schuldenberg door $24.000.000.000.000, Bitcoin draait door

De staatsschuld van Amerika loopt in rap tempo op. De financiële malaise in de wereld en in de VS zorgen ervoor dat centrale banken en overheden allerlei manieren gebruiken om geld te creëren.

Het totaal aantal dollars (of euro’s) verandert regelmatig en de uitgave is onregelmatig. Terwijl bitcoin is gebaseerd op een solide en duidelijk protocol waarin het voor iedereen duidelijk is wanneer er (ongeveer) nieuwe BTC op de markt komt.

Visa ondersteunt start-up Fold: Bitcoin beloningen bij betaling

De bitcoin app Fold krijgt hulp uit de hoek van traditionele finance bedrijven. Visa is vooral bekend vanwege de creditcarddiensten die zij verleent. Het bedrijf gaat Fold helpen met een betaalkaart waarmee je bitcoin kunt verdienen terwijl je dollars uitgeeft.

Hup Bitcoin Podcast: Bitcoin in eigen beheer, Cryptopia en crypto miljardairs

In deze nieuwe podcastaflevering bespreken we de laatste ontwikkelingen in de wereld van bitcoin. We hebben het over je bitcoin in eigen beheer nemen, over de klanten van de gestopte beurs Cryptopia en pakken de lijst met rijkste crypto ondernemers er even bij.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!