Goedemorgen Bitcoin: Oplichters gebruiken foto van Kylian Mbappé

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $12,834.66.  Dat is 7.17% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0078 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $237,738,974,112.00 met een circulatie van 18,523,200 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin in maart: BTC crasht ruim 50% en Printer go brrr

We hebben de maand maart nog eens voor je samengevat. De belangrijkste gebeurtenissen en nieuwtjes van afgelopen maand. Met een van de grootste prijsdalingen van BTC ooit en centrale banken die geld creëren om in de economie te pompen.

Bitcoin oplichters gebruiken Franse voetballer Kylian Mbappé in scam

Bitcoin trekt ook criminelen aan. Een welk bekende vorm van oplichting zijn valse advertenties met bekende personen. In Nederland werden mensen als Ali B, Jort Kelder en Alexander Klöpping gebruikt. Nu komt daar ook de topvoetballer Kylian Mbappé bij.

Oplichters gebruiken zijn foto bij een neppe bitcoin advertentie.

1 April, Satoshi in je bil. De leukste Bitcoin (BTC) grappen op een rijtje

Nog iets om terug te kijken: de opvallendste 1 april-grappen van dit jaar. Het is vooral handig om te checken of het nieuws wat jou gisteren is verteld wel klopt: een hoop bedrijven en personen deden mee aan het jaarlijkse rondje moppen tappen.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!