Goedemorgen Bitcoin: $1.500.000.000 aan USDT op cryptobeurzen

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bevestigd: Binance neemt CoinMarketCap over voor ‘ruim $300 miljoen’

Een van de grootste cryptobeurzen, Binance, neemt de grootste website in deze industrie over. CoinMarketCap wordt voor honderden miljoenen overgenomen.

De website belooft onafhankelijk te blijven en zich niet te laten beïnvloeden door Binance. Maar wie betaalt, bepaalt uiteindelijk…

$1.500.000.000 aan USDT op exchanges

Tether (USDT) is een token die veel gebruikt word op beurzen. BTC/USDT is veruit het grootste handelspaar ter wereld. De USDT is een plaatsvervanger voor dollars in de vorm van een token.

Cryptobeurzen hebben er flink wat op de balans staan. Het overgrote deel van dit geld is van klanten.

Bitcoin donaties in dollars naar bankrekening via Lightning Network

Wil je een betaling doen met bitcoin maar accepteert de verkoper alleen maar dollars of euro’s? Met strike.me kun je nu betalen (a la Tikkie) naar een bankrekening maar dat met bitcoin.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!