Bitcoin BTC update koers prijs

Bitcoin (BTC) Update: ‘Koers gaat psychologische grens $10.000 testen’

Daar waar de week voor Bitcoin (BTC) weer begon met een dip richting een belangrijke support, ziet het er naar uit dat de koers zich weer op maakt voor een stijging richting $10.000.

Al eerder maakte de koers de rest richting $8.800 en ook deze keer blijft dit level sterk genoeg om de koers staande te houden. Met het terugveren van de prijs boven de $9.000 blijft de bullish trend wederom overeind.

Een teken dat Bitcoin sterk is, en de rest van $10.000 nogmaals snel kan komen.

Bitcoin (BTC) Update

Dat de koers van Bitcoin zich begeeft in een opwaartse trend mocht al wel duidelijk zijn. En met de huidige bewegingen zien we dat erg goed terug.

Een test van $8.800 en iets lager rond $8.600 bewijst weer dat bears de overhand niet weten te krijgen en de stijging zich alsnog voort kan gaan zetten. Het steeds testen van de lagere levels vormt tevens een sterke basis, welke niet zomaar zal breken.

Kijkende naar de daily chart van Bitcoin zien we goed terug hoe de prijs netjes boven de 50 EMA blijft en de bullish cross van de 200 EMA nog steeds bestaat. Een sterke beweging richting meer. Daarnaast zien we nog een belangrijke beweging.

Daar waar de koers opende met een daling door de weekly Fibonacci pivot lijkt deze vandaag te herstellen en te gaan sluiten erboven. Een belangrijk punt, welke de toon kan zetten voor de komende dagen.

Bitcoin daily chart 28 mei 2020

Bullish gedrag

Op de langere termijn ziet het er dus naar uit dat de koers wellicht $10.000 weer gaat testen met een grote kans tot een doorbraak. Een nieuwe test van $8.800 zal ook mogelijk zijn al wordt die kans steeds kleiner.

Wel is het zo dat een test van dat lagere level kan falen en de koers dieper kan laten zakken. Al ziet het er naar uit dat de koers zich voornamelijk bullish gedraagt.

Een stukje korter gekeken naar de 4h chart zien we ongeveer hetzelfde. Een hele nette test van zowel de EMA’s als de S38 weekly Fibonacci pivot.

Een belangrijk punt welke zorgt voor de bounce omhoog. Momenteel zien we ook de nette doorbraak richting $9.600.

Het eerstvolgende station waar de koers het moeilijk kan krijgen. Een tussenstop voordat $10.000 wellicht weer getest wordt.

Bitcoin 4h chart 28 mei 2020

‘Bullish signalen’

Het ziet er dus naar uit dat de koers voornamelijk bullish signalen vertoont en de weg richting $10.000 en het breken daarvan intact blijft.

Een goed teken op zowel korte als lange termijn. Waar tests van de support staande blijven en bears de overhand duidelijk hebben verloren.

Mocht de koers doorstijgen naar $10.000, dan is de kans groot op een doorbraak omhoog. Al kan een nieuwe gefaalde test zorgen voor een flinke dip. Het blijft een spannende prijs.

Tot slot: wil je meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!