Goedemorgen Bitcoin: $200 miljoen van cryptobeurzen gehaald

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

$200 miljoen aan Bitcoin (BTC) van beurzen afgehaald sinds halving

Bitcoiners haalden gezamenlijk zo’n 23,540 bitcoin van bitcoinbeurzen de halving. Dat aantal bitcoin is zo’n $200 miljoen waard.

Je laat je geld op een beurs staan als je snel wil handelen, er zijn een hoop gebruikers die in ieder geval een deel van hun BTC weer netjes in eigen beheer hebben genomen.

In dit album zit 0,05 Bitcoin (BTC) verstopt, de puzzel is nog niet opgelost

Een anonieme artiest heeft zijn album uitgebracht uitgebracht met een leuke verrassing: een bitcoin speurtocht. In zijn album zitten hints verstopt voor een seed phrase.

Deze seed phrase kun je gebruiken om de beloning van 0,05 BTC te claimen. Tot nu toe is hij nog niet opgelost. De actie geldt tot 21 mei, daarna haalt de artiest het geld weer van het adres af.

Hup Bitcoin met MARC VAN DER CHIJS over de toekomst van Bitcoin miners

Marc van der Chijs is mede-oprichter en aandeelhouder van het bitcoin miningbedrijf Hut8. In de nieuwste Hup Bitcoin Podcast praten we met hem over de laatste ontwikkelingen in de wereld van mining.

[the_ad id=”52096″]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...