bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Chinees piramidespel van $1 miljard opgerold

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Chinese politie rolt piramidespel WoToken van $1 miljard op

De Chinese politie heeft recentelijk een groot piramidespel opgerold. Het gaat om de ‘WoToken’. De criminelen achter deze verboden constructie harkten in totaal $1 miljard aan bitcoin en andere cryptomunten binnen.

Bitcoin transactiekosten goed voor 17% van vergoeding voor miners

De ‘block reward’ vertegenwoordigt nog altijd het grootste gedeelte van de omzet van miners. Miners die een block vinden hebben recht op een vergoeding (6,25 BTC) én mogen transacties verwerken.

Wanneer je een bitcoin transactie stuurt stuur je ook transactiekosten mee. Voor het verwerken van transacties krijgen miners die toegestuurd. Zo’n 17% van de omzet van miners bestaat momenteel uit transactiekosten.

Op termijn moeten de transactiekosten het grootste gedeelte van de beloning voor miners dekken.

Bitcoin betalingen binnenkort geaccepteerd in 20.000 winkels in Venezuela

Een startup genaamd Cryptobuyer gaat in zee met betalingsbedrijf Megasoft. Megasoft komt met een point-of-sale systeem voor 20.000 winkeliers in Venezuela.

Daar kunnen de Venezolanen straks met bitcoin betalen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!