bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Meer dan 21 miljoen ‘papieren’ BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,142.47.  Dat is 0.21% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,402,926,029.50 met een circulatie van 18,419,850 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Vroege Bitcoin miner noemt Craig Wright oplichter met ‘zijn’ adressen

Een vroege bitcoin miner besloot zijn 11 jaar inactieve adressen te gebruiken om Craig Wright op zijn plek te zetten. Wright beweert de bedenker van bitcoin te zijn en claimt dat een hele lijst aan bitcoin adressen aan hem toebehoort.

145 van deze adressen zijn in ieder geval niet van hem, want deze hebben een bericht ondertekent waarin Wright een leugenaar wordt genoemd. Dat zal hij toch niet zelf doen?

Bitcoin mining in Sichuan onder druk. Onzekerheid voor 9% van hashrate

Naar verluidt moeten bitcoin miners in de Chinese provincie Sichuan binnenkort hun spullen pakken. Als het aan de regelmakers ligt worden de bitcoin ondernemers in rap tempo uit de regio gewerkt.

Sichuan is populair wegens de goedkope energie.

Weiss Ratings prikkelt: ‘Meer dan 21 miljoen Bitcoin (BTC) in omloop’

Weiss Ratings stelt dat we stiekem met meer bitcoin aan het handelen zijn dan er in omloop zijn. Dan gaat het, uiteraard, niet om de bitcoin op het netwerk zelf. Die worden constant gecheckt en goed geteld, daar kan niet zomaar een bitcointje bij komen.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!