honey badger bitcoin

Bitcoin publicatie Citadel21 verstopt 10 miljoen satoshi’s in comic serie

Bitcoin publicatie Citadel21 heeft net haar derde nummer ‘Bulltardia’ uitgegeven. Lezers van de comicserie kunnen 10 miljoen satoshi’s (sats) winnen door de serie simpelweg te lezen. Dat is omgerekend een bedrag van circa 950 euro.

Bitcoin publicatie Citadel21

Volume 3 van Citadel 3 heeft de naam ‘Bulltardia’. Het zijn de eerste twee afleveringen van de comicserie, een fabel gebaseerd op Bitcoin. De komende maanden volgen de andere afleveringen totdat het verhaal compleet is.

De makers hebben 12 seeds verstopt in de complete serie, waarmee iemand toegang krijgt de 10 miljoen sats.

Dim Zayan is de maker van het schitterend geïllustreerde verhaal. Het gaat over een groepje figuren die klein worden gehouden door een ‘fiat lord’.

Maar op een dag wordt de rebellerende Honey Badger op pad gestuurd door zijn vader Satoshi. De opdracht: haal de Maansteen (toevallig met een Bitcoin logo) terug naar onze community.

Volgens Decrypt zit er al een aanwijzing in deze zin: “The first key is one of the reasons the Honey Badger doesn’t care.”

De komende maanden geven Zayan en Citadel21 de nodige aanwijzingen op Twitter om de seeds te kunnen raden én ze in de juiste volgorde te zetten.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!