bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Coinbase heeft bijna 1 miljoen BTC in beheer

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,142.47.  Dat is 0.21% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,402,926,029.50 met een circulatie van 18,419,850 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin (BTC) bedrijven in Canada nu officieel geldservicebedrijven

Canada erkent bitcoin bedrijven met Canadese klanten officieel als geldservicebedrijven. Zij moeten voldoen aan de regels van de financiële waakhond in het land.

Wereldwijd proberen regelmakers wetten en regels door te voeren om bitcoin en de bedrijven in de industrie in een bestaande structuren te vangen. Daar hoort ook toezicht op de toegangspoorten bij.

Francis Pouliot reageert via Twitter op de nieuwe regels. Pouliot is een prominente Canadese bitcoiner en runt al jaren de de beurs Bull Bitcoin.

Pouliot staat niet bekend als liefhebber van veel overheidsbemoeienis, maar toch juicht hij de huidige ontwikkelen toe. Als ondernemer en klant zijn duidelijke regels hoe dan ook nodig.

Het grootste nadeel van de nieuwe richtlijnen is de meldplicht bij transacties van 10.000 Canadese dollars en hoger. In Nederland ligt die grens op 15.000 euro.

Coinbase grootste Bitcoin beurs met 984.300 BTC in beheer

Bitcoin beurzen beheren gezamenlijk circa 3,08 miljoen Bitcoin (BTC) voor hun klanten. Dat is omgerekend 16,5% van de (toekomstige) voorraad van 21 miljoen BTC.

Dat aantal lijkt groot, maar de trend is dat beleggers hun Bitcoin van een exchange afhalen. Sinds 9 februari dit jaar staat er 10% minder BTC bij een gecentraliseerde beurs.

Toen ging het namelijk nog om 3,43 miljoen bitcoin, bijna 19% van het totale aantal te minen BTC. In 2140 is de laatste BTC een feit.

Bitcoin traden hobby voor bekroonde videoproducer (Eminem, Taylor Shift)

De bekende videomaker Joseph Kahn (47) heeft verklapt actief in Bitcoin (BTC) en cryptovaluta te handelen.

Kahn won onder meer Grammy’s voor zijn clips voor Taylor Swift en rapper Eminem. Ook voor andere bekende artiesten maakten hij videoclips zoals Britney Spears, Lady Gaga, Snoop Dogg en 50 Cent.

Enkele weken geleden verklapte Elon Musk een beetje Bitcoin te hebben. Hij reageerde op Twitter op J.K. Rowling die oprechte interesse had in de technologie achter Bitcoin.

En nu onthult Kahn dat het handelen in BTC en andere crypto is uitgegroeid tot een ‘hobby’. Zijn rendement de afgelopen maand: een knappe 450 dollar.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!