bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Podcaster verliest 12 BTC door phishing aanval

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $10,490.91.  Dat is -0.75% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0095 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $194,048,589,306.21 met een circulatie van 18,496,831 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Het totale aantal stablecoins steeg met 94% sinds begin febrauri

Stablecoins bieden de bitcoin markt veel liquiditeit. De populairste handelsbeurzen op de grootste beurzen zijn die met Tether (USDT). Er zijn nu in totaal voor $11 miljard aan stablecoins in omloop.

Was Craig Wright betrokken bij de hack van Bitcoin beurs Mt. Gox?

De advocaten van Craig Wright hebben een brief gestuurd naar Blockstream. Ze beweren (onbedoeld) dat Wright de man is achter de adressen waar de gestolen Bitcoin van de Mt.Gox hack op staan.

Amerikaans investeringsbedrijf vraagt toestemming voor beursgenoteerd Bitcoin fonds

Het investeringsbedrijf Wilshire Phoenix wil graag een eigen beursgenoteerd bitcoin fonds registreren. De Amerikaanse onderneming heeft een verzoek ingediend bij de Securities and Exchange Commission (SEC).

Aandelen in het fonds worden gedekt door fysieke bitcoin.

Podcast host spaarde 7 jaar lang Bitcoin, verliest in een klap $113.000

Eric Savics, ondernemer en host van de ‘Protocol Podcast’ is nagenoeg al zijn Bitcoin (BTC) kwijt geraakt. Hij verloor 12 BTC door een phishing aanval. Hij downloadde een verkeerde versie van de KeepKey wallet. Daardoor kan hij nu fluiten naar zijn Bitcoin ter waarde van $113.000.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!