bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Miljardair kocht al 1 miljoen BTC in 2013

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,273.53.  Dat is 0.07% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0108 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $170,880,026,659.79 met een circulatie van 18,426,643 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin beurs Kraken doneert $150.000 in Bitcoin aan open-source betaalverwerker

Het ontwikkelen van software is duur. Open-source projecten als bitcoin en initiatieven daar omheen draaien zelfs grotendeels op vrijwilligers. Bitcoin beurs Kraken draagt met een donatie van $150.000 in BTC bij aan de ontwikkeling van het ecosysteem.

De BTCPay Server Foundation ontvangt de donatie van de beurs.

Deze Facebook investeerder kocht in 2013 maar liefst 1 miljoen Bitcoin (BTC)

Chamath Palihapitiya heeft in 2013 maar liefst 1 miljoen bitcoin gekocht. Dat onthult hij de bekende investeerder en opiniemaker in een recent interview met Unchained podcast.

De prijs van één Bitcoin was destijds slechts 80 dollar.

‘Groep hackers stal $200 miljoen van 5 Bitcoin beurzen’

Een groep hackers stal over de jaren heen voor meer dan $200 miljoen aan bitcoin en altcoins van beurzen. Dat blijkt uit onderzoek van cybersecurity-bedrijf ClearSky.

De groep ‘CryptoCore’ gebruikt traditionele phising technieken om de wallets van verschillende beurzen leeg te vissen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!