bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Belangrijke stap richting meer privacy op BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,930.38.  Dat is 2.01% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0084 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $220,979,938,613.28 met een circulatie van 18,522,456 BTC.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Deze beurs biedt Bitcoin derivaten met 200x leverage

Voor de echte waaghalzen zijn er steeds meer financiële producten rondom bitcoin om mee te spelen. De Delta Exchange biedt een opmerkelijke optie: een bitcoin derivaat tot maar liefst 200x leverage.

Derivatenbeurs Delta Exchange lanceert ‘turbo opties’ voor bitcoin. De turbo opties bieden een hefboomconstructie tot wel 200x. Er komt hier een extra optie bij: je kunt je opties verkopen als een bepaald prijspunt wordt gebroken.

Bitcoin Core weer stap dichter bij Taproot, voorstel ‘gemerged’

Bitcoin is weer een stapje dichter bij de komst van Taproot en Schnorr Signatures. Vandaag is namelijk de pull request voor implementatie van de consensusregels gemerged in Bitcoin Core. Hoe deze upgrade gaat worden geactiveerd is vooralsnog onduidelijk.

Bitcoin en Taproot hebben al een lange historie. Al jaren werken verschillende ontwikkelaars aan dit idee. De update van vandaag zit hem in de pull request van Pieter Wuille.

Lead maintainer Wladimir van der Laan heeft deze namelijk gemerged, zoals op Github ook te zien is. De afgelopen maand is dit voorstel uitvoerig bediscussieerd en getest.

‘Samenleving zonder banken onvermijdelijk door Bitcoin’, zegt CEO van Morgan Creek

Met bitcoin heb je in principe geen bank meer nodig. Je kunt zelf je geld opslaan, zelf transacties doen en zelf je geld controleren. Volgens Mark Yusko, directeur van Morgan Creek Capital, is het een kwestie van tijd voordat banken verdwijnen.

Yusko heeft met Morgan Creek Digital een dochterbedrijf waar hij verschillende financiële producten verkoopt uit op basis van bitcoin. Hij is dus wel een beetje bevooroordeeld.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!