Goedemorgen Bitcoin: Russische bank gaat Bitcoin diensten aanbieden

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin in oktober: BitMEX, Paypal en OKEx, prijs naar $13.800

De maand oktober zit er weer bijna op en dus is het weer tijd voor een maandoverzicht. Wat gebeurde er allemaal de afgelopen maand rondom Bitcoin? Zowel qua adoptie en prijs maar ook qua verbeteringen van het protocol?

Vertrouwen in Bitcoin? Een beurs biedt opties voor een prijs van $40.000

Heb je het volste vertrouwen in de prijs van bitcoin? Dan kun je via de derivatenbeurs Deribit een gokje wagen: het handelsplatform biedt opties voor handelaren om te speculeren op een prijs van $40.000.

Er zijn twee opties bij Deribit die specifiek in het leven zijn geroepen voor deze grote prijsstijgingen. Er is een contract die in maart 2021 afloopt, de ander in juni 2021.

Zwitserse tak van Gazprombank biedt Bitcoin (BTC) services aan

De Russische bank Gazprombank start met verschillende bitcoin services in Zwitserland. Ze starten met bitcoin custodial services en ook de koop en verkoop van BTC is een optie voor hun klanten.

Jan met de pet kan voorlopig geenklant worden, ze richten zich in Zwitserland op bedrijven en instituten. Het gaat specifiek om de Zwitserse tak van Gazprombank.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...