Pudgy Penguin-karakter nu beschikbaar in Pixelverse’s hit Telegram game

916 totale weergaven

Pixelverse introduceert het geliefde Pudgy Penguin-karakter in zijn populaire Telegram-spel PixelTap, waardoor het aantrekkelijker wordt en de betrokkenheid bij Web3-gaming toeneemt.

Pixelverse integreert Pudgy Penguin-karakter

Web3 gameplatform Pixelverse heeft de integratie aangekondigd van het karakter Pudgy Penguin in zijn populaire Telegram-minigame PixelTap.

Deze samenwerking brengt twee prominente namen op het gebied van Web3 en NFT samen om een boeiende en meeslepende spelervaring voor gebruikers te creëren.

Pudgy Pinguïns in het spel

Vanaf 16 juli kunnen spelers van PixelTap communiceren met Pudgy, het iconische gezicht van de Pudgy Penguins NFT collectie. Deze stap zal naar verwachting meer mainstream gebruikers aantrekken naar het Web3 gaming ecosysteem.

De integratie volgt op de toevoeging van andere populaire cryptokarakters zoals Doge van Dogecoin en Mew van Solana.

Uitbreiding van het Web3 ecosysteem

De Pudgy Penguins collectie heeft een groot succes gekend, met meer dan 390 miljoen dollar aan verkoop en meer dan een miljoen verkochte speeltjes in grote winkels zoals Walmart.

Door zich aan te sluiten bij Pixelverse’s PixelTap wil Pudgy Penguins zijn bereik vergroten en zijn personages in de gamewereld brengen, ter voorbereiding op de officiële release van de Pudgy Penguins-game in 2025.

Crypto-adoptie stimuleren via games

PixelTap, bekend om zijn tap-to-earn model, heeft meer dan 50 miljoen gebruikers in de eerste maand en meer dan 10 miljoen dagelijkse spelers. Kori Leon, medeoprichter van Pixelverse, benadrukte het belang van gemeenschap en cultuur voor het succes van Web3-projecten.

Hij verklaarde: “In de loop der jaren zijn we getuige geweest van de opkomst van talloze infrastructuurprojecten die met grote beloftes begonnen, maar er niet in slaagden om gebruikers buiten de Web3 gemeenschap aan te trekken. Om het ecosysteem te laten floreren, is het cruciaal dat projecten zich richten op wat hen succesvol maakt: gemeenschap, cultuur en distributie.”

Markttrends en toekomstperspectieven

Ondanks een neergang in de NFT-markt, waarbij de verkoopvolumes in Q2 2024 met meer dan 40% daalden, laat de samenwerking tussen Pixelverse en Pudgy Penguins de voortdurende innovatie en groei binnen de ruimte zien.

De integratie van geliefde personages in spelplatforms benadrukt het potentieel van Web3 technologieën om hun gebruikers aan zich te binden en uit te breiden.

Aankomende ontwikkelingen

Naast de integratie van Pudgy Penguins heeft Pixelverse de lancering aangekondigd van zijn eigen token, PIXFI, op 18 juli. Het token zal beschikbaar zijn op verschillende grote cryptobeurzen zoals Bybit, waarmee de positie van Pixelverse op de markt voor Web3-games verder wordt verstevigd.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....