Arkham verplaatst $487M aan Tokens naar Coinbase Prime om te voldoen aan regelgeving

1103 totale weergaven
|

Arkham heeft 304,5 miljoen ARKM tokens, met een waarde van ongeveer $487,24 miljoen, overgedragen aan Coinbase Prime om te voldoen aan wettelijke en fiscale vereisten. Deze belangrijke stap, waarbij tokens van Arkham CEO Miguel Morel betrokken zijn, markeert een stap in de richting van verbeterde beveiliging en regelgevend toezicht.

Overdracht van tokens naar Coinbase Prime

De overdracht, die begon op 18 juli, omvat 115,8 miljoen ARKM tokens die eigendom zijn van Morel. Arkham communiceerde via sociale media dat de tokens van het team moesten worden verplaatst om te zorgen voor de juiste belastingafdrachten en naleving van de regelgeving.

Zorgen voor naleving van de regelgeving

Deze strategische verschuiving is in lijn met Arkham’s inzet om zich te houden aan regelgevende standaarden. De tokens worden nu beheerd door Coinbase Prime, waardoor naleving van strenge beveiligingsprotocollen wordt gewaarborgd.

Impact op de markt en vooruitzichten

De overdracht markeert het begin van een driejarige unlockcyclus voor het team, investeerders en adviseurs, met een dagelijks unlockvolume van 324.200 ARKM, ter waarde van $518.000. De verhuizing is bedoeld om de marktwaarde van de token te stabiliseren en investeerders gerust te stellen over Arkhams toewijding aan naleving van de regelgeving.

Arkhams beslissing om gebruik te maken van de bewaringsdiensten van Coinbase Prime weerspiegelt haar voortdurende inspanningen om haar digitale activa effectief te beveiligen en reguleren.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....