SpacePay: betalingen via crypto makkelijk gemaakt

146 totale weergaven
Betalingen crypto makkelijk gemaakt
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Spullen kopen of betalen voor diensten via crypto is niet langer alleen maar een droom.

Dit nieuwe project maakt daar namelijk verandering in. SpacePay, een fintech startup in London, maakt betalingen via crypto mogelijk. Door blockchaintechnologie te benutten, biedt het veilige, goedkope en flexibele betaaloplossingen.

Het platform zorgt voor soepele transacties voor zowel klanten als verkopers door een verbinding te maken tussen klassieke betaalmethoden en het ecosysteem van digitale valuta.

Maak de toekomst mogelijk met SpacePay!

Wat je moet weten over SpacePay

Via SpacePay kunnen gebruikers eenvoudig hun crypto omzetten contant geld tegen concurrerende tarieven. SpacePay is erg veelzijdig voor gebruikers over de hele wereld. Het ondersteunt namelijk 325 wallets.

SpacePay maakt indruk in de wereld van digitale betalingen door de blockchaintechnologie te benutten. Dit biedt gebruikers een forse beschermlaag voor hun financiële gegevens.

Door de traditionele wegen van banken te omzeilen lukt het SpacePay de kosten laag te houden en internationale boekingen te versnellen.

Dit bedrijf heeft de aandacht getrokken in de sector. Ze hebben ongeveer $750.000 opgehaald via particuliere investeerders en hebben zelfs de ‘New Payment Platform of the Year’ titel bij de CorporateLiveWire Global Awards 2022/23 behaald. Deze prestaties zorgen voor steeds meer populariteit en wijzen erop dat SpacePay nog groter wordt.

Een van de belangrijkste kenmerken van SpacePay is de 24 uursbeschikbaarheid. Gebruikers kunnen geld verzenden of betalingen maken op elk moment vanuit elke plek – een groot voordeel in de huidige altijd-aan wereld.

Er is ook een milieuaspect: de transacties van SpacePay neigen een kleiner CO2-afdruk te hebben dan klassieke betaalmethoden. Dit ecovriendelijk aspect kan aantrekkelijk zijn voor gebruikers die steeds meer bewust worden van hun impact op het milieu.

Potentiële investeerders moeten onderzoek doen en overwegen hoe SpacePay zich verhoudt tegenover gevestigde spelers en andere nieuwkomers in de sector. Investeerders geïnteresseerd in duurzame technologie zullen SpacePay mogelijk aantrekkelijk vinden.

Betalingen crypto makkelijk gemaakt
Doel & Gebruik – Bron: SpacePay

Innovatieve kenmerken en marktpotentieel

De innovatieve kenmerken van SpacePay, zoals de directe transactieafwikkeling en de brede walletcompatibiliteit verbeteren de gebruikerservaring en positioneren het platform als leider in de cryptobetalingssector.

Bovendien biedt het platform bescherming tegen cryptovolatiliteit voor verkopers.

De belangrijkste crypto coin van het ecosysteem van SpacePay, $SPY, biedt functies zoals het delen van je inkomsten, stemrecht en loyaliteitsbeloningen. Stakeholders kunnen de ontwikkeling van het platform beïnvloeden door te stemmen op keuzes over integraties met andere coins en geografische uitbreidingen.

Daarnaast functioneert de crypto coin $SPY als loyaliteitsbeloning, wat zorgt voor toegewijde gebruikers die het platform zullen blijven gebruiken.

Verder hebben houders van $SPY tokens recht op een deel van de kwartaalwinsten van het bedrijf. Dit helpt erg om hun interesses te koppelen aan de ontwikkeling van het platform.

https://twitter.com/SpacePayLTD/status/1783184458767601868?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783184458767601868%7Ctwgr%5E5fa54dbfca27a5a4095b084633c393150e97a6f6%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FSpacePayLTD%2Fstatus%2F1783184458767601868

SpacePay organiseert elk kwartaal een webinar om transparantie te behouden en vertrouwen te bouwen. Hierdoor staan houders van de $SPY token in directe communicatie met het leiderschapsteam.

Tijdens de webinars deelt het bedrijf inzichten over hun progressie, strategische plannen en toekomstige innovaties. De governancesysteem zorgt ervoor dat de visie van het project aansluit bij de visie van de community. 

Maak de toekomst mogelijk met SpacePay!

Extra voordelen

Actieve gebruikers van SpacePay die $SPY hebben zijn de eersten die worden geïnformeerd over nieuwe updates en kunnen ook als eerste gebruikmaken van nieuwe functies en producten.

Het stemproces, wat maandelijks plaatsvindt, omvat het vereiste dat je houder moet zijn van de token. Dit verzekert dat alleen degenen die geïnvesteerd hebben in het succes van het platform zeggenschap hebben over de besluitvorming. Voorstellen variëren van nieuwe functies en diensten tot samenwerkingen en uitbreidingen.

Het stemproces en de uitkomsten worden opgenomen op een openbare ledger, wat voor transparantie zorgt en het vertrouwen van de community behoudt. Wanneer de stemming is afgelopen, maakt SpacePay de resultaten bekend en geeft de volgende stappen voor het implementeren van de goedgekeurde voorstellen weer.

Conclusie

Neem een kijkje naar SpacePay voor deze interessante redenen: verbeterde veiligheid, kostenbesparingen, belangrijke mijlpalen, flexibiliteit, ecologische duurzaamheid, innovatieve functies, betrokkenheid van de community en een sterk governance model.

SpacePay is een veelbelovende investeringsmogelijkheid in de huidige snel evoluerende fintech sector en bovenstaande redenen bevestigen dat.

Doe mee aan de SpacePay (SPY) presale!

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...