Polymarket werkt samen met MoonPay om betaalmogelijkheden te verbeteren

933 totale weergaven

Polymarket, een platform voor cryptovoorspellingen, is een samenwerking aangegaan met MoonPay om verbeterde betalingsopties aan te bieden nu het wedden op de Amerikaanse verkiezingen ongekende hoogten bereikt.

Uitgebreide betalingsmogelijkheden met MoonPay

De recente samenwerking tussen Polymarket en MoonPay is gericht op het verbeteren van de betalingsmogelijkheden, door gebruikers in staat te stellen aankopen te doen met behulp van debit- en creditcards, Apple Pay, Google Pay en bankoverschrijvingen.

Deze samenwerking, aangekondigd op 24 juli, is gericht op het stroomlijnen van de gebruikerservaring door ook cryptoaankopen via PayPal mogelijk te maken. Het Web3 marketingbureau van MoonPay, Otherlife, zal ook Polymarket ondersteunen, waardoor het platform verder wordt geïntegreerd in het ecosysteem van digitale betalingen.

Stijging van het gokvolume

De samenwerking komt op het moment dat Polymarket een significante stijging in het volume van weddenschappen ervaart, met alleen al in juli meer dan 260 miljoen dollar ingezet. Dit bedrag, meer dan het dubbele van het vorige record van het platform, benadrukt de toegenomen belangstelling voor weddenschappen op de komende presidentsverkiezingen in de VS.

Momenteel zetten gokkers flink in op kandidaten, waarbij Donald Trump met 63% aan de leiding gaat, gevolgd door Kamala Harris met 33% en een kleiner percentage speculeert op andere potentiële kandidaten.

Recente financiering en groei van het platform

Polymarket sloot onlangs een Serie B-financieringsronde van $70 miljoen af, geleid door Peter Thiel’s Founder Fund, met bijdragen van Ethereum mede-oprichter Vitalik Buterin. Het platform heeft ook verkiezingsanalist Nate Silver aangetrokken als adviseur, met als doel de voorspellende analyses te verbeteren.

Ondanks de populariteit is Polymarket niet beschikbaar voor gebruikers in de VS vanwege wettelijke beperkingen, maar het blijft wereldwijd groeien en interesse tonen.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Uitdagingen en toekomstverwachtingen

Hoewel de integratie van MoonPay meer gemak biedt, wordt Polymarket nog steeds geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van regelgeving, met name door de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC), die heeft overwogen om weddenschappen op politieke gebeurtenissen te beperken.

De uitbreiding en innovaties van het platform tonen echter de veerkracht en het aanpassingsvermogen in een snel evoluerende markt. Nu de Amerikaanse verkiezingen dichterbij komen, is Polymarket klaar om zijn positie als toonaangevend platform voor voorspellende weddenschappen en transacties met digitale activa te behouden.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....