OKX Explorer lanceert eerste Blockchain-zoekmachine voor AggLayer

612 totale weergaven
OKX Explorer lanceert eerste Blockchain-zoekmachine voor AggLayer

OKX Explorer, een toonaangevend blockchain-zoekmachine en Web3-analyseplatform, heeft zojuist een baanbrekende samenwerking aangekondigd met Polygon Labs. Samen lanceren ze het eerste officiële blockchain-verkenningsplatform dat AggLayer ondersteunt.

Deze ontwikkeling biedt ontwikkelaars en de bredere Web3-gemeenschap gestroomlijnde toegang tot on-chain gegevens en geavanceerde ontwikkelaarstools.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Wat is AggLayer?

AggLayer is een neutraal interoperabiliteitsprotocol dat is ontwikkeld door kernbijdragers van Polygon Labs. Het doel van dit protocol is om verschillende onafhankelijke blockchains met elkaar te verbinden, waardoor liquiditeit, gebruikers en gegevens worden samengebracht.

Dit zorgt voor een ervaring die lijkt op die van een enkele chain, ondanks de gefragmenteerde aard van het blockchain-landschap.

De voordelen van OKX Explorer voor ontwikkelaars

Met de toevoeging van AggLayer-ondersteuning biedt OKX Explorer nu uitgebreide dekking voor meer dan 44 openbare chains, waaronder alle actieve Polygon-chains, BTC, Tron en Solana.

Dit betekent dat ontwikkelaars nu toegang hebben tot een breed scala aan on-chain gegevens en ontwikkelaarstools, waardoor efficiënte ontwikkeling op alle AggChains mogelijk wordt.

Enkele belangrijke voordelen:

  • Eenvoudige toegang tot on-chain gegevens en tools: Met krachtige blockchain-API’s kunnen ontwikkelaars snel en efficiënt werken.
  • Geavanceerde datavisualisatie-tools: Speciaal ontworpen om werkprocessen te verbeteren en inzicht te bieden in blockchain-activiteiten.
  • Uitgebreide ondersteuning voor AggLayer- en bridge-transacties: Biedt een holistisch beeld van blockchain-activiteiten.

Wat betekent dit voor Nederlandse gebruikers?

Niet alleen ontwikkelaars profiteren van deze nieuwe functionaliteiten. De bredere Web3-gemeenschap zal ook aanzienlijke voordelen ervaren door het gebruik van OKX Explorer.

OKX Explorer lanceert eerste Blockchain-zoekmachine voor AggLayer

Voor gebruikers betekent dit:

  • Verbeterde transparantie en vertrouwen: Dankzij uitgebreide on-chain gegevens binnen het Polygon-landschap.
  • Gebruiksvriendelijke interface: Maakt complexe blockchain-gegevens toegankelijk voor gebruikers van alle ervaringsniveaus.
  • Mogelijkheid om transacties te volgen en netwerkgedrag te analyseren: Gebaseerd op betrouwbare gegevens, waardoor beter geïnformeerde beslissingen kunnen worden genomen.

De toekomst van Blockchain met OKX Explorer

OKX Explorer zal ook beschikbaar zijn voor Polygon CDK-chains (Polygon Chain Development Kit), waarmee teams hun eigen ZK-aangedreven Layer 2 kunnen bouwen en aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Dit betekent dat ontwikkelaars die gebruikmaken van Polygon CDK, direct toegang hebben tot OKX Explorer’s uitgebreide functies en tools.

De toewijding van OKX

Jason Lau, Chief Innovation Officer bij OKX, benadrukt het belang van deze ontwikkeling: “OKX Explorer levert al krachtige on-chain gegevens voor 44 netwerken, waaronder Polygon PoS en Polygon zkEVM. We zijn verheugd om AggLayer hieraan toe te voegen. Door AggLayer-gegevens gemakkelijk toegankelijk te maken voor zowel gewone gebruikers als ontwikkelaars, kunnen we onze uitgebreide ondersteuning voor het Polygon-ecosysteem verder versterken.”

Marc Boiron, CEO van Polygon Labs, voegt toe: “AggLayer wordt ontwikkeld met bijdragen van enkele van de briljantste geesten in de sector, allemaal met als doel naadloze interoperabiliteit en verbeterde prestaties over meerdere netwerken te realiseren. OKX levert een belangrijke bijdrage aan AggLayer, en de aankondiging van vandaag benadrukt de toewijding om ontwikkelaars te voorzien van on-chain gegevens en tools binnen de onderling verbonden ketens van AggLayer.”

Actie ondernemen

Deze aankondiging markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel OKX als Polygon Labs. Voor crypto-enthousiastelingen en potentiële investeerders is dit een perfect moment om betrokken te raken.

Of je nu een ontwikkelaar bent die gebruik wil maken van de nieuwe tools en gegevens, of een investeerder die op zoek is naar betrouwbare informatie om beter geïnformeerde beslissingen te nemen, OKX Explorer biedt de middelen die je nodig hebt.

Wat kun je doen?

  1. Onderzoek OKX Explorer: Verdiep je in de mogelijkheden en ontdek hoe het platform je kan helpen.
  2. Volg de ontwikkelingen van AggLayer: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en hoe deze jouw investeringen kunnen beïnvloeden.
  3. Neem deel aan de discussie: Deel je inzichten en leer van anderen in de crypto-gemeenschap.

Vooruitzicht

OKX Explorer en Polygon Labs hebben een belangrijke stap gezet in de evolutie van blockchain-technologie. Met de lancering van de eerste blockchain-zoekmachine voor AggLayer bieden ze ontwikkelaars en gebruikers een krachtig platform om on-chain gegevens te verkennen en te analyseren.

Dit is een spannende tijd voor iedereen in de cryptowereld, en het is een uitgelezen moment om betrokken te raken en te profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Lees meer over:
OKXOKX NL

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...