Dogecoin klaar voor nieuwe crypto rally na bullish breakout – Top 3 dog meme crypto’s die meeliften

951 totale weergaven
dogecoin koers verwachting

Het ziet er naar uit dat de marktcorrectie na goedkeuring van de Ethereum ETF’s alweer voorbij is. De crypto markt in zijn geheel staat met 3,6% omhoog en ook meme coins zoals Dogecoin doen het weer goed. Zo is de top meme crypto vandaag met 4,2% gestegen waarmee hij 8,8% hoger staat dan een week geleden. Wat gaan dog memes doen de aankomende tijd?

Afgelopen maandag zijn de Ethereum ETF’s dan eindelijk goedgekeurd en zijn lancering op dinsdag leed tot een markt crash. Dit komt doordat veel gelukszoekers instapten op de hype rond de crypto ETF goedkeuring waardoor er te veel vermogen in de markt aanwezig was.

Deze daling in de crypto markt was dan ook gezond om deze waardes te herstellen. Nu zien we dat top cryptocurrency weer aan het stijgen zin. Of dit echt het begin is van een nieuwe crypto rally moet nog blijken, maar we zien in ieder geval ook weer veel succes bij meme crypto als Dogecoin.

Dogecoin koers verwachting – Wat gaat DOGE doen bij een nieuwe crypto rally

De Dogecoin koers is weer aan het stijgen en heeft momenteel een waarde van $0,1291 wat 4,7% hoger is dan gisteren. We nemen nu een kijkje naar de Dogecoin koers en onderzoeken waar deze trending crypto heen gaat stijgen.

Dogecoin koers analyse
Dogecoin (DOGE) koers – Bron: TradingView

De Relative Strength Index van Dogecoin staat momenteel op een waarde van 54 wat een licht positief momentum weergeeft. Aangezien de RSI van DOGE gisteren nog op de 36 stond laat dit zien dat de recente sell-off aan zijn einde lijkt te komen.

Dit wordt ondersteund door zijn Moving Average Convergence Divergence met een waarde van 0,00229. Hiermee kan het wel eens het ideale moment zijn om te investeren in de dog meme aangezien er grote kans is op een nieuwe crypto rally.

Als top cryptocurrency Bitcoin deze maand boven een waarde van $70k weet te sluiten, wat boven het ATH is van 2021, dan kan de crypto bull run pas echt beginnen. Hierbij kunnen tokens als Dogecoin nog hard gaan stijgen en misschien wel eindelijk de lang verwachte waarde van $1,- aan tikken.

Verder is het ook verstandig om te investeren in een aantal nieuwe cryptocurrency. Dogecoin is al een grote erkende crypto en die kan hooguit 10x gaan. Als je zoekt naar een crypto die nog 100x kan gaan moet je gaan kijken naar crypto die een lage market cap hebben.

Top 3 crypto alternatieven voor Dogecoin

Nu je weet dat Dogecoin niet meer de potentie heeft om 100x te gaan tijdens de aankomende crypto bull run is het verstandig om te kijken naar andere crypto met potentie. Een mogelijkheid is het investeren in presale crypto.

Deze crypto zijn nog niet op de markt gelanceerd waardoor ze nog weinig bekendheid hebben. Verder hebben deze tokens een lage market cap waardoor ze tijdens een hype gemakkelijk 100x kunnen stijgen.

The Meme Games – Dog meme voor tijdens de Olympische Spelen

The Meme Games is een van de nieuwste crypto projecten op de markt. Ze integreren dog memes met de Olympische Spelen en verkopen hun token eerst in een crypto presale. Op deze manier kan het project tijdens de presale veel aandacht krijgen, zodat het direct na lancering kan exploderen.

De presale bestaat uit verschillende fasen met telkens een oplopende prijs. Deze zal op 8 september, nadat de zowel de Olympische als Paralympische Spelen zijn voltooid, sluiten tegen een prijs van $0,00945 om vervolgens op 10 september op de DEX’en te lanceren. Momenteel heeft de $MGMES token een waarde van $0,0091.

The Meme Games heeft een leuke win game toegevoegd waar ook jij Olympisch goud kunt verdienen door te voorspellen welk meme coin karakter de Spelen gaat winnen. Hierbij heb je de keuze uit je favoriete dog memes DOGE en WIF, en de kikker memes PEPE, BRETT en TURBO. Elk karakter heeft een gelijke kans om te winnen en heb je het goed? Dan verdien je een 25% token bonus op je originele investering.

 

Shiba Shootout – Play-to-Earn shooter met dog meme

Een andere crypto met potentie is de token van Shiba Shootout. Zoals je aan de naam kunt zien maakt dit project gebruik van de populaire Shiba meme (tevens het honden ras van Dogecoin) en integreert deze in een gloednieuwe Play-to-Earn shooter.

Shiba Shootout presale

Met Shiba Shootout reis je naar een plaatsje genaamd Shiba Gulch in het Wilde Westen. Hier kom je tegen allerlei tegenstanders te staan, zodat jij kunt laten zien dat jij de beste scherpschutter bent. Hierbij is timing en precisie de sleutel tot succes.

Tijdens de crypto presale is al bijna $800.000 opgehaald om het project te ondersteunen. Dit laat zien dat de crypto community geïnteresseerd is in het project. Op dit moment kun je $SHIBASHOOT kopen voor een prijs van $0,0197 waarna je direct kunt beginnen met staken. Zo kun je tijdens de presale al een passief inkomen verdienen.

 

WienerAI – De echte hot dog meme coin ondersteunt door AI

Een andere echte hot dog is de WienerAI token, deze token is half hond, half worst. Verder heeft het project een AI trading bot in het project geïntegreerd. Op deze manier is het project al meer dan $8 miljoen weten op te halen in zijn presale. Aangezien deze over 4 dagen sluit, is dit het laatste moment dat je kunt investeren in de dog meme coin.

Als je in WienerAI investeert kun je gratis gebruik maken van de trading bot. De trading bot heeft een MEV bescherming en naadloze token swaps. Verder is de bot gemaakt op gebruiksgemak waardoor zelfs beginnende traders ervan kunnen profiteren. Een AI is nu eenmaal beter in het verzamelen en analyseren van grote datasets dan een mens.

Ga nu naar de presale website van WienerAI en verbind een wallet die de Ethereum chain ondersteunt. Vervolgens kun je ETH, USDT, BNB of je creditcard gebruiken om de token te kopen. Je hebt de goedkoopste prijs van $0,0003 al gemist en dit is de laatste kans om hem voor een prijs van $0,00073 te bemachtigen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...