DuelNow haalt $11M op om gedecentraliseerde sportweddenschappen te revolutioneren

1009 totale weergaven

De op arbitrum gebaseerde voorspellingsmarkt DuelNow heeft met succes $11 miljoen aan financiering opgehaald en positioneert zichzelf daarmee als een belangrijke speler in de gedecentraliseerde sportweddenschappenindustrie.

Belangrijkste investeerders en financieringsronde

DuelNow, een op Arbitrum gebaseerde voorspellingsmarkt, heeft $11 miljoen aan financiering binnengehaald onder leiding van GEM Digital Limited. Opvallende deelnemers zijn onder andere Litecoin-oprichter Charlie Lee en Dogecoin-oprichter Billy Markus. Deze investering onderstreept de groeiende interesse in gedecentraliseerde gokplatforms binnen de Web3 ruimte.

Uniek wedmodel en toekomstplannen

DuelNow, een gedecentraliseerd peer-to-peer platform voor het voorspellen van entertainment, wil lagere kosten en hogere rendementen bieden door “de weddenschap te elimineren”. Door gebruik te maken van de Ethereum Layer 2 blockchain, Arbitrum, zorgt DuelNow voor transparantie en snelheid terwijl het traditionele huisvoordeel wordt weggenomen.

Op dit moment bedient DuelNow fans van NFL, MLB, NBA en MMA, maar het bedrijf is van plan om het aanbod uit te breiden en een gepersonaliseerde wedervaring te bieden.

Sectorimpact en marktgroei

De financiering van $11 miljoen zal de groei en bekendheid van DuelNow stimuleren en het bedrijf positioneren als marktleider op het gebied van blockchain weddenschappen. Deze investering volgt op het succes van platforms als Polymarket en sluit aan bij de verwachte jaarlijkse groei van 10% van de wereldwijde markt voor online sportweddenschappen.

DuelNow’s innovatieve gebruik van blockchaintechnologie verbetert de transparantie, verlaagt de transactiekosten en verbetert het vertrouwen van gebruikers, waardoor veelvoorkomende frustraties in de sector worden aangepakt.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....