Adviseur met Binance-verleden in Kamala Harris’ team

409 totale weergaven
Adviseur met Binance-verleden in Kamala Harris' team

Kamala Harris, de huidige vicepresident van de VS en presidentskandidaat, heeft recentelijk belangrijke adviseurs aangesteld met diepe connecties in de cryptowereld. Dit zet de toon voor wat mogelijk een gunstige toekomst voor crypto kan betekenen onder haar leiding.

Maar wat betekent dit voor investeerders?

Kamala Harris en de Cryptowereld

Harris heeft David Plouffe, een voormalig adviseur van Barack Obama en ex-lid van de Binance Global Advisory Board, als senior strategisch adviseur benoemd. Daarnaast heeft ze Brian Nelson, een voormalig onderminister van financiën die eerder Binance onderzocht, aangetrokken.

Hoewel Nelson kritisch stond tegenover de industrie, blijft hij open voor de mogelijkheden van crypto, zolang de focus ligt op het reguleren van illegale activiteiten zonder innovatie te remmen.

De Mogelijke Impact op Crypto

Harris’ aanstellingen kunnen gezien worden als een signaal van bereidheid om met de crypto-industrie samen te werken, in plaats van deze tegen te werken. Voor Nederlandse crypto-investeerders kan dit een kans zijn om te profiteren van een gunstiger beleidsklimaat in de VS.

Dit kan resulteren in meer vertrouwen en stabiliteit in de markt.

Wat betekent dit voor jou?

Met deze ontwikkelingen kan er een toename zijn in crypto-investeringen, en mogelijk een boost in waarde voor digitale activa.

Nederlandse investeerders zouden kunnen overwegen om projecten te volgen die profiteren van potentiële Amerikaanse beleidswijzigingen.

Samenvatting

Harris’ keuze voor adviseurs met een achtergrond in crypto laat zien dat de industrie serieus wordt genomen.

Voor investeerders kan dit het moment zijn om dieper in de markt te duiken en kansen te benutten, voordat de rest van de wereld volgt.

xoxo Sophia!

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
HarrisKamalaKamala HarrisVS

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....