Grayscale voegt Bittensor en Sui toe aan zijn Crypto Trust-aanbod

1231 totale weergaven

Grayscale Investments heeft twee nieuwe cryptobeleggingstrusts geïntroduceerd en voegt het Bittensor-protocol en het Sui-netwerk toe aan zijn gevarieerde productaanbod.

Nieuwe investeringsmogelijkheden

Cryptobeleggingsbeheerder Grayscale Investments heeft de lancering aangekondigd van twee nieuwe cryptobeleggingstrusts, waarmee het Bittensor-protocol en het Sui-netwerk worden toegevoegd aan de gevarieerde productsuite.

De nieuwe trusts, Grayscale Bittensor Trust en Grayscale Sui Trust, richten zich respectievelijk op de inheemse tokens TAO en SUI.

Exclusief voor geaccrediteerde beleggers

Op de nieuwe producten kan nu worden ingeschreven, maar ze staan uitsluitend open voor in aanmerking komende particulieren en institutionele geaccrediteerde beleggers. Deze beperking zorgt ervoor dat de investeringsmogelijkheden beschikbaar zijn voor mensen met de benodigde financiële ruggensteun en kennis.

Focus op innovatie

De Grayscale Bittensor Trust zal investeren in TAO, het oorspronkelijke token van het Bittensor Protocol, dat de ontwikkeling van open-source kunstmatige intelligentie stimuleert. De Grayscale Sui Trust zal investeren in SUI, het inheemse token van het Sui protocol, een Layer 1 smart contract blockchain die Decentralized Applications (DApps) ondersteunt.

Voortdurende groei

Grayscale staat bekend om het aanbieden van cryptobeleggingsvehikels zoals de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Net als GBTC bieden de nieuwe producten blootstelling aan crypto-activa zonder de tokens direct te verwerven.

Deze uitbreiding sluit aan bij de strategie van Grayscale om gediversifieerde en innovatieve beleggingsopties aan te bieden in de zich ontwikkelende cryptomarkt.

Samenvatting

De introductie van de Grayscale Bittensor Trust en Grayscale Sui Trust weerspiegelt Grayscale’s streven om haar assortiment beleggingsproducten uit te breiden, inspelend op het dynamische landschap van cryptocurrency en blockchaintechnologie.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....