The Bitcoin Scholarship biedt volledige dekking collegegeld voor bitcoinontwikkeling

611 totale weergaven
The Bitcoin Scholarship biedt volledige dekking collegegeld voor bitcoinontwikkeling

Een nieuwe beurs, genaamd The Bitcoin Scholarship, biedt volledige dekking van collegegeld aan studenten om hen te stimuleren bij te dragen aan de ontwikkeling van open-source Bitcoinprojecten. De deadline voor aanmelding is 31 augustus 2024. Ook Nederlanders kunnen meedoen

Wie komt in aanmerking?

De beurs staat open voor studenten variërend van laatstejaars middelbare scholieren tot aankomende derdejaars studenten aan een universiteit. Dit maakt het mogelijk voor een breed scala aan studenten om te profiteren van deze unieke kans.

Wat dekt de beurs?

De Bitcoin Scholarship dekt 100% van het collegegeld voor de ontvanger aan elke universiteit wereldwijd. De betaling wordt rechtstreeks aan de academische instelling verricht. Kosten voor huisvesting en maaltijden vallen niet onder de beurs.

Wanneer worden de ontvangers bekendgemaakt?

De ontvangers van de beurs worden op 15 september 2024 op de hoogte gebracht. Dit biedt hen voldoende tijd om zich voor te bereiden op het academische jaar.

Vereisten voor de beurs

Ontvangers van de beurs moeten tijdens de zomer voorafgaand aan het academische jaar voltijds werken aan Bitcoin open-sourceprojecten. Indien nodig, kunnen aanvullende vergoedingen worden verstrekt op basis van de locatie van de student.

Internationale mogelijkheden

Studenten die aan niet-Amerikaanse universiteiten studeren, komen ook in aanmerking voor de beurs.

Duur van de beurs

De beurs wordt voor één jaar toegekend, maar kan tot drie extra jaren worden verlengd voor een undergraduate universiteitsprogramma, op voorwaarde dat de student blijft bijdragen aan de ontwikkeling van Bitcoin open-sourceprojecten.

De Bitcoin Scholarship biedt een unieke kans voor studenten wereldwijd om hun academische ambities te combineren met innovatieve technologische ontwikkeling. Door volledige dekking van het collegegeld en de vereiste deelname aan open-sourceprojecten, wordt een nieuwe generatie getalenteerde ontwikkelaars aangespoord om bij te dragen aan de evolutie van Bitcoin.

Interesse? Je kunt je hier aanmelden.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...