Goedemorgen Bitcoin: Celsius wil $3,5 miljard van Tether, Japan waarschuwt voor ETF’s

159 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Celsius eist 3,5 miljard dollar terug in rechtszaak tegen Tether

Celsius, de failliete crypto-lener, heeft een rechtszaak aangespannen tegen Tether om $3,5 miljard aan Bitcoin terug te vorderen, op beschuldiging dat de uitgever van stablecoins zich bezighield met frauduleuze overdrachten in de aanloop naar zijn faillissement.

Celsius Network Ltd. eist de teruggave van 57.428,64 Bitcoin, met een waarde van ongeveer $3,48 miljard, naast schadevergoeding en juridische kosten.

De rechtszaak beweert dat Tether zijn token-overeenkomst met Celsius heeft geschonden door het Bitcoin-onderpand te liquideren zonder Celsius de kans te geven om aanvullend onderpand te verstrekken, zoals overeengekomen.

Japanse FSA dringt aan op voorzichtigheid ten aanzien van crypto ETF’s

De Japanse FSA dringt aan op voorzichtigheid ten aanzien van crypto ETFs en benadrukt zorgen over stabiliteit en veiligheid te midden van de mondiale verschuiving naar digitale activa.

De Japanse financiële toezichthouder, de FSA, dringt aan op voorzichtigheid als het gaat om het goedkeuren van op crypto gebaseerde ETFs, volgens een recent Bloomberg rapport. Deze conservatieve houding staat in contrast met de toezichthouders in andere landen die meer openstaan voor crypto ETFs.

Waarom Bitcoin volgens experts op weg is naar $ 175.000

Bitcoin staat opnieuw in de schijnwerpers, en volgens topanalisten is er geen reden tot paniek. Sterker nog, de recentste voorspellingen wijzen op een indrukwekkende stijging richting $ 175.000 in deze marktfase.

Maar wat maakt Bitcoin zo’n sterke langetermijninvestering, en waarom blijven experts zoals Michael Saylor ervan overtuigd dat de waarde van Bitcoin zal blijven groeien? In dit artikel duiken we in de redenen achter deze optimistische vooruitzichten en wat dit betekent voor jou als investeerder.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...