Win met crypto: McLaren en OKX brengen fans dichter bij de actie

214 totale weergaven
Win met crypto: McLaren en OKX brengen fans dichter bij de actie

In de snel evoluerende wereld van cryptocurrency en motorsport, hebben OKX en McLaren een unieke kans gecreëerd voor fans. Als je gepassioneerd bent over beide werelden, is deze campagne precies wat je zoekt.

OKX biedt Nederlandse fans een kans om niet alleen dichter bij de actie te komen, maar ook om deel te ondernemen aan een spannende cryptoreis.

Wat maakt OKX uniek?

OKX is meer dan een gewone crypto-exchange. Het staat bekend om zijn snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid, en het is een vertrouwde naam onder meer dan 50 miljoen gebruikers wereldwijd. Als een innovatief Web3-technologiebedrijf heeft OKX sterke partnerschappen met grote namen zoals Manchester City FC en McLaren Racing. Met zijn recente lancering in Nederland, onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB), brengt OKX-gebruikers eenvoudige en efficiënte manieren om te handelen en hun digitale activa te beheren.

De Nederlandse versie van OKX biedt gratis Euro-stortingen via iDeal en SEPA, gebruiksvriendelijke manieren om cryptocurrency te kopen, geavanceerde handelsopties en een naadloze integratie van een Web3-wallet. Het platform staat synoniem voor transparantie en publiceert maandelijks zijn Proof of Reserves, waardoor gebruikers gerust kunnen zijn over de veiligheid van hun fondsen.

‘My Fabric’-campagne: Een viering van doorzettingsvermogen

OKX en McLaren hebben hun krachten gebundeld in de ‘My Fabric’-campagne, die het verhaal vertelt van McLaren F1-coureur Lando Norris en zijn opmars naar succes. Lando, die zijn eerste overwinning vierde tijdens de Grand Prix van Miami, is het gezicht van een campagne die de kernwaarden van doorzettingsvermogen en vastberadenheid belicht. In deze video deelt Lando zijn persoonlijke ervaringen en de emoties die hem begeleidden naar zijn overwinning.

De campagne benadrukt niet alleen Lando’s professionele reis, maar trekt ook een parallel met de persoonlijke groei van individuen, net zoals de uitdagingen en triomfen die ons allemaal vormen. OKX Chief Marketing Officer Haider Rafique legt uit: “Onze ‘My Fabric’-campagne legt een parallel tussen de competitieve sportwereld en onze persoonlijke levensloop.”

Tot nu toe heeft de ‘my fabric’-campagne van OKX verhalen verteld van wereldwijde ambassadeurs van OKX. Manchester City-spelers uit het mannenteam Jack GrealishRúben Dias en Ederson Santana de Moraes, ster in de vrouwenploeg Alex Greenwood, en legendarische manager Pep Guardiola.

In mei 2022 kondigden OKX en McLaren Racing een meerjarige samenwerking aan waardoor OKX-hoofdpartner werd van het McLaren Formule 1-team en het McLaren Shadow Esports-team. OKX en McLaren Racing breiden hun samenwerking in januari 2024 uit, met het logo van OKX op de zijpanelen van de McLaren F1-autocarrosserie voor 20 races tijdens het F1-seizoen van 2024, naast de plaatsing van OKX-branding op andere plekken op de auto.

OKX lanceerde onlangs ook een gratis te minten ‘Race Reward‘ digitale collectibles (NFT)-drop, die fans een gedenkobject van elke Grand Prix geeft.

Exclusieve prijzen voor deelnemers

In de aanloop naar de Dutch Grand Prix biedt OKX een spannende mogelijkheid aan crypto-enthousiastelingen en Formule 1-fans. Door de OKX-app te downloaden en een minimale storting van € 10 te doen, kunnen deelnemers kans maken op zes exclusieve vip-trackside ervaringen voor twee personen tijdens de Dutch Grand Prix.

Alle deelnemers ontvangen daarnaast een stijlvolle McLaren-pet.

De deelnamevoorwaarden zijn eenvoudig:

  1. Download de OKX-app.
  2. Verifieer je account (kan tot 24 uur duren).
  3. Stort € 10 op je OKX-account.

Deze simpele stappen brengen je een stap dichter bij een onvergetelijke ervaring op het circuit. Het beste van alles is dat de € 10 storting in je account blijft, klaar voor toekomstige investeringen of handel.

Waarom je deze kans niet mag missen

Als je ooit hebt gedroomd om de opwinding van een Formule 1-race van dichtbij te ervaren of als je geïnteresseerd bent in de wereld van cryptocurrency, biedt OKX je de ideale kans. De samenwerking tussen OKX en McLaren is een bewijs van hoe sport en technologie hand in hand kunnen gaan, om fans een meer interactieve en meeslepende ervaring te bieden.

Met de officiële lancering van OKX in Nederland is er geen beter moment om deel te nemen. De campagne loopt van 13 tot 28 augustus, dus wacht niet te lang. Download de app, stort je € 10 en wie weet sta je straks wel langs de baan bij de Dutch Grand Prix, genietend van de race in een vip-setting.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
McLarenOKXOKX NL

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...