Trotseer de crypto crash: beste altcoins met potentie – welke altcoin gaat exploderen komende week?

288 totale weergaven
crypto kopen en bewaren

In de huidige bear market zijn er enkele altcoins die opvallen vanwege hun potentieel om met 100% te stijgen zodra een bull run begint.

Ondanks recente dalingen, bieden altcoins zoals Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) en Ripple’s XRP en andere altcoins aantrekkelijke kansen voor investeerders.

Met de juiste marktomstandigheden zouden deze altcoins snel kunnen herstellen en forse winsten kunnen opleveren. Maar welke zijn echt de moeite waard om in te investeren?

Top altcoins voor de volgende bullmarkt

Op basis van recente prijsbewegingen en technische analyse, zijn Solana (SOL), Dogecoin (DOGE), Ripple’s native token XRP, Pepe Unchained, Crypto All-Stars en Base Dawgz de beste altcoins om te overwegen voor 2024.

Arthur Hayes, mede-oprichter en voormalig CEO van BitMEX, vermeldde onlangs dat een altcoin seizoen mogelijk terugkeert zodra Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) boven respectievelijk $ 70.000 en $ 4.000 stijgen.

Solana (SOL)

Volgens Arthur Hayes kan Solana op redelijk korte termijn boven de $ 250 kunnen stijgen. Technische analyse laat zien dat SOL er veelbelovend uitziet. SOL handelt boven het 200-daags Expontial Moving Average (EMA200) op een dagelijkse grafiek en schommelt tussen $ 120 en $ 190. Momenteel geprijsd rond $ 145, zou SOL binnenkort $ 190 kunnen bereiken. Als Bitcoin en Ethereum hun doelen bereiken, zou SOL zelfs zijn hoogste punt ooit kunnen overtreffen en $ 260 bereiken.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, de grootste meme coin, wordt momenteel tegen een lagere prijs verhandeld en vertoont tekenen van een mogelijke stijging. Het is in de afgelopen drie maanden met meer dan 55% gedaald, maar bevindt zich nu boven de 200 EMA op een wekelijkse grafiek. Als de marktomstandigheden verbeteren, zou DOGE een stijging van 100% of meer kunnen zien. Bovendien zijn zowel individuele investeerders als grote whales actief aan het kopen na de recente daling.

Ripple (XRP)

Ripple’s XRP heeft ook sterk potentieel voor groei. Analyse laat zien dat XRP consolideert binnen een smal bereik en een bullish symmetrisch driehoekspatroon vormt op een wekelijkse grafiek. Als XRP uit dit patroon breekt en een wekelijkse candle boven de $ 0,66 sluit, zou het met 100% kunnen stijgen en mogelijk $ 1,35 in de nabije toekomst bereiken.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU), een nieuwe meme coin die bezig is met het ontwikkelen van zijn eigen Layer 2-blockchain. Deze specifieke versie van Pepe onderscheidt zich van talloze andere Pepe-alternatieven die er niet in slagen praktische bruikbaarheid te bieden door echte waarde te leveren.

Gezien de toenemende kosten en traagheid van Layer 1-blockchains is het moment rijp voor de introductie van een eigen Layer 2-blockchain. Pepe Unchained biedt een Layer 2-oplossing die wordt gekenmerkt door snelle transactiesnelheden en lage kosten, waardoor het het perfecte platform is voor de lancering van nieuwe meme coins.

De presale van Pepe Unchained heeft opmerkelijk succes geboekt en heeft meer dan $ 9,2 miljoen aan financiering opgeleverd. Gedurende een beperkte tijd worden tokens aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs van $ 0,0091265, hoewel dit tarief naar verwachting zal stijgen naarmate de presale de volgende fase ingaat. Grijp je kans: koop uw PEPU-tokens vandaag nog!

 

 

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) introduceert via zijn nieuwe project een innovatief concept, waarmee gebruikers hun favoriete meme coins kunnen gebruiken voor extra inkomsten. Dit platform is voorzien van een innovatieve MemeVault en stelt je in staat verschillende populaire meme coins op één plek in te zetten, waarmee je mogelijk tot 3232% per jaar kunt verdienen.

Als meme coin heeft STARS zijn eigen unieke aantrekkingskracht, met hoogwaardige graphics die het project een virale status zouden kunnen geven. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat de voorverkoop een aanzienlijk momentum krijgt en snel uitverkocht is.

Ondanks dat de presale deze week net is gestart, heeft deze al meer dan $ 500.000 opgeleverd, wat aangeeft dat de huidige prijs op het punt staat te stijgen. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om ’s ochtends STARS te kopen tegen een koers van $ 0,0013911 per stuk en deze in te zetten voor een APY van 3232%.

 

 

Base Dawgz (DAWGZ)

Door gebruik te maken van de betrouwbare Base blockchain heeft Base Dawgz (DAWGZ) een aanzienlijk potentieel voor aanzienlijke groei in de komende toekomst. Als een gedurfde meme coin die op verschillende chains, waaronder Base, werkt, biedt DAWGZ handelaren de kans om via vijf andere blockchains te handelen.

Naast de beschikbaarheid op Base, is DAWGZ ook bruikbaar op verschillende andere blockchains, waaronder Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche en Solana. Deze meme coin heeft een aanzienlijke kans om wijdverspreide populariteit te verwerven door het bereik ervan over meerdere blockchains te vergroten. Om deze reden is het Base Dawgz-team toegewijd om de populariteit van de coin sterk te vergroten.

Door berichten te delen via verschillende sociale mediakanalen tijdens de presale, kun je gratis DAWGZ-tokens winnen, die kunnen worden ingewisseld nadat de presale  is afgelopen. Tot nu toe heeft de presale met succes een indrukwekkende $ 2,9 miljoen gegenereerd, wat vroege investeerders een buitengewone kans biedt om DAWGZ te verwerven tegen een ongelooflijk lage prijs van $ 0,007784 per token. Bovendien kunnen deze tokens worden gestaked voor een jaarlijks rendement van 833%. Mis het niet: verzamel je DAWGZ-tokens nu en word een vroege investeerder!

 

 

Deze altcoins worden gezien als veelbelovende opties voor de volgende bull market, met aanzienlijke groeikansen als de marktomstandigheden verbeteren.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...