SpacePay Haalt Meer Dan $300,000 Op Met Visie Om Crypto Betalingen Te Revolutioneren 

124 totale weergaven
SpacePay - Presale haalt $310.000 op met een visie om de wereld van cryptobetalingen te veranderen
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Cryptocurrency betalingen staan bekend om hun snelheid en lage kosten in vergelijking met traditionele betalingsmogelijkheden. Hoewel dit het geval is, is het gebruik van crypto voor dagelijkse transacties nog niet zo eenvoudig als men zou denken. 

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat crypto wordt gebruikt als de ultieme betalingsmogelijkheid.

SpacePay (SPY) is een project dat deze factoren in overweging neemt met zijn crypto betalingssoftwareoplossing. SpacePay heeft meer dan $300.000 opgehaald in de presale, gedreven door een duidelijke visie en missie. 

Het gebruik van crypto makkelijk maken

SpacePay werd gelanceerd met als doel een brug te slaan tussen de gedecentraliseerde wereld en het traditionele financiële systeem. 

Dit financiële bedrijf, gevestigd in Londen, heeft het gebruik van crypto betalingen eenvoudiger gemaakt door de diensten die het aanbiedt. Het project biedt oplossingen voor de belangrijkste obstakels van het crypto ecosysteem, zoals beperkte toegankelijkheid en het gebruiksgemak van crypto voor dagelijkse transacties.

SpacePay is een betalingsprotocol dat kan worden verbonden met betalingssystemen. Dit maakt crypto transacties mogelijk in de retail industrie, met voordelen voor zowel gebruikers als verkopers. 

SpacePay heeft belangrijke functies die oplossingen bieden voor de huidige uitdagingen die crypto betalingen hinderen.

SpacePay - Presale haalt $310.000 op met een visie om de wereld van cryptobetalingen te veranderen

De oplossing van SpacePay

Een van de grootste problemen waar crypto gebruikers tegenaan lopen, zijn connecties. Dit komt doordat er verschillende gebruikers zijn die verschillende crypto wallets gebruiken om hun coins op te slaan. SpacePay biedt een connectie aan voor meer dan 325 wallets, zoals Trust Wallet, Metamask en vele anderen. 

Om het leven van verkopers makkelijker te maken, kan SpacePay ook worden geïntegreerd in kaartmachines. Hierdoor hoeven er geen dure, luxe machines of andere apparaten te worden aangeschaft.

Een ander probleem dat SpacePay oplost, zijn de kosten. De software van het project hanteert minimale transactiekosten van 0,5% per transactie, wat laag is in vergelijking met andere betalingsprotocollen zoals PayPal. De kosten van SpacePay zijn aanzienlijk lager. 

Wat nog interessanter is, is dat het volledig gratis is voor gebruikers. Gebruikers hoeven niets te betalen wanneer ze afrekenen bij verkopers die een geïntegreerd SpacePay systeem hebben.

SpacePay laat gebruikers ook betalen met populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, USDT en vele anderen. 

Wat maakt SpacePay uniek 

SpacePay biedt duidelijke functies die het verschil kunnen maken in betalingsprotocollen.

Directe betalingen – SpacePay zorgt voor directe betalingen met transacties die zonder wachttijd worden overgemaakt. Huidige traditionele systemen kampen vaak met vertraagde transacties en verwerkingstijden, maar SpacePay heeft dit probleem volledig opgelost met directe betalingen.

Prijsstabiliteitsbescherming – Cryptocurrencies staan erom bekend dat de prijs snel beweegt. De prijzen kunnen snel stijgen en dalen, wat onzekerheid veroorzaakt voor gebruikers. SpacePay begrijpt dit en biedt prijsstabiliteitsbescherming door crypto direct om te zetten naar de fiatvaluta die de verkoper gebruikt.

Ondersteuning voor populaire wallets – SpacePay ondersteunt veel populaire wallets zoals Ledger Nano S en vele anderen. Gebruikers hoeven alleen de QR code te scannen en de betaling kan beginnen.

Op dit moment is de SpacePay presale open voor investeerders die SPY tokens willen kopen. De SPY token heeft een totaal aanbod van 34 miljoen tokens, waarvan 20% beschikbaar is voor de publieke presale. Momenteel heeft de presale $310.000 opgehaald en de tokenprijs is $0,00176.

Het enige wat je nodig hebt om SPY te kopen, is Wallet Connect, Coinbase of BestWallet, en je moet ervoor zorgen dat je ETH, BNB, MATIC, AVAX, BASE, USDC of USDT in je wallet hebt. Je kunt ook je betaalkaart gebruiken om SPY te kopen. 

Verbind je wallet, vul het aantal SPY in dat je wilt kopen, zorg ervoor dat je genoeg tokens hebt om de transactiekosten te dekken, en de transactie wordt bevestigd.

De SpacePay presale is een kans voor investeerders om deel uit te maken van een project dat crypto betalingen veel gemakkelijker zal maken voor dagelijkse transacties.

NEEM NU DEEL AAN DE SPACEPAY PRESALE

Website    |    Twitter    |  Telegram

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...