Kan Cardano (ADA) $75 wel halen? Een kritische blik op wat Expert: King Aryan voorspelde.

1279 totale weergaven
cardano koers |

De prijs van Cardano (ADA) zou met aanzienlijke marges kunnen stijgen als deze het traject van de bredere markt volgt, als Ethereum $20.000 en Solana $2.000 bereikt, blijkt uit een onthulling van een expert eerder dit jaar.

Voorspelling voor ADA

Eerder dit jaar deed expert King Aryan een voorspelling dat de prijs van Cardano met aanzienlijke marges kan stijgen als deze het traject van de bredere markt volgt. Als dit traject zo doorgaat, is de kans aanwezig dat de voorspelling van de expert uit gaat komen:

Onderprestaties van Cardano

Bijzonder is dat Cardano één van de ergste dalingen heeft ondergaan tijdens de marktbrede retracement. De prijs van Cardano heeft sinds de instorting rond maart meerdere ondersteuningsniveaus opgegeven. Op 14 maart bereikte ADA haar jaarlijkse piek van $0,81, een dag nadat Bitcoin haar hoogste punt had bereikt. 

Echter, toen Bitcoin haar winsten hervond, daalde Cardano samen met de rest van de markt en heeft sindsdien een aanzienlijk bearish trend ondervonden. Op het moment van schrijven wordt ADA verhandeld voor $0,34, wat een daling van bijna 59% is ten opzichte van de jaarlijkse piek. In de tussentijd is Bitcoin, ter vergelijking, met slechts 20% gedaald ten opzichte van het hoogste cijfers ooit op 13 maart. 

Onvermogen van Cardano

De unieke bearish situatie waarin Cardano zich bevindt, is vooral te danken aan het onvermogen van de token om op korte termijn een aanzienlijk herstel te realiseren, wat de rest van de markt wel is gelukt. In één van de laatste herstelacties van Toncoin haalde de token ADA in en werd het de tiende grootste cryptocurrency

Cardano prijs als ETH $20.000 bereikt en SOL $2.000

Ondanks de huidige bearish trend verwacht analist King Aryan dat Cardano zich zal aansluiten bij de rest van de markt wanneer de bull run wordt hervat. Volgens zijn bewering zou Ethereum tegen het einde van de bull cyclus $20.000 kunnen bereiken, wat een stijging van 666% is ten opzichte van de huidige prijs.

Verder gelooft de expert dat Solana in staat is om naar een nieuwe recordhoogte van $2.000 te stijgen. Dit zou een enorme stijging van 1,308% zijn ten opzichte van de huidige prijs. In de tussentijd heeft hij het doel voor Cardano ook vastgesteld op $75, wat een enorme sprong is ten opzichte van het huidige niveau. Om het voorspelde niveau te bereiken, zou de token met maar liefst 22.221% omhoog moeten. Dit lijkt helaas een beetje te hoog gegrepen. 

Lees meer over:

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...