Goedemorgen Bitcoin: Trump kondigt cryptoplatform aan

451 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Trump promoot nieuw cryptoplatform ‘The DeFiant Ones’

Voormalig president Donald Trump heeft donderdag op zijn sociale mediaplatform Truth Social een nieuw crypto-initiatief van de Trump Organization aangekondigd: “The DeFiant Ones”. Dit aankomende platform, dat naar verluidt de traditionele financiële sector wil uitdagen, is gepresenteerd als een middel om “de gemiddelde Amerikaan te bevrijden van de greep van grote banken en financiële elites.”

Kamala Harris onthult allereerste crypto beleid

Tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen probeerde Donald Trump zich te positioneren als de ‘crypto-kandidaat’. Uit onderzoek van Bloomberg blijkt nu echter dat ook Kamala Harris de sector flink wil ondersteunen. Wat is het beoogde crypto beleid van de Democratische Partij, en wat kan dit betekenen voor de crypto toekomst?

Tijdens de Democratic National Convention die deze week in Chicago plaatsvind bespreken vertegenwoordigers uit alle lagen van de Democratische Partij hun standpunten rondom alle zaken die spelen binnen de politiek, al is het met name de nominatie van Kamala Harris als uitdaagster van Donald Trump die in de spotlights staat.

Pantera Capital voorspelde in 2013 grote toekomst voor bitcoin

In augustus 2013 stuurde Dan Morehead, CEO van Pantera Capital, een e-mail naar investeerders waarin hij zijn sterke overtuiging uitsprak dat de waarde van Bitcoin op het punt stond drastisch te stijgen. Hij voorspelde dat de koers van Bitcoin binnen zes tot acht weken zou doorbreken naar $200, terwijl de munt toen rond de $100 noteerde. Deze voorspelling, die destijds gedurfd leek, blijkt nu een van de eerste momenten te zijn waarop Bitcoin serieus werd genomen door de financiële wereld.

Lees meer over:
HarrisTrump

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...